13-07-2024 11:40:34
1720860034

-1720860034

Varaa majoitus

IMG_3729.jpeg
Yritykset ja ryhmät

Räätälöidyt kokonaisuudet työhön ja juhlaan 

Ikaalinen Spa & Resort on hyvinvoinnin, työn ja juhlan ihanteellinen keskus. Koe laajat mahdollisuudet yrityspaketin muodossa. 

Meiltä löydät monipuoliset tilat ja palvelut niin kokouksiin, tiimityöhön kuin yhteishengen luomiseenkin. Monenkokoiset ravintola- ja salitilamme, kattavat majoitusvaihtoehdot sekä osaava henkilökuntamme luovat mitä parhaimmat puitteet myös häiden ja muiden perhejuhlien järjestämiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu yritys- ja ryhmäpalveluihimme

IMG_5607.JPEG

Takuumärkä pikkujoulu

Mielikuvissa firman pikkujoulut ovat märkiä juhlia. Hyvä niin! Tarjoammekin markkinoiden laajimman märkävalikoiman: hiestä märkä, hieronnasta öljyinen, kylpylässä kastunut, vesiliukumäessä vettynyt. Siihen lasillinen tai kaksi märkää ja lopulta on silmäkulmakin kosteana. Taksitolpalla ei näissä pikkujouluissa kuitenkaan nenä vuoda eikä rapa roisku, koska hotellihuoneesi on hissimatkan päässä!

Ennen vanhaan dokailtiin, mokailtiin ja pokailtiin. Mutta jos tällä kertaa vain märkää? Kyse on kuitenkin työhyvinvoinnin vaalimisesta.

Lue lisää:
Takuumärkä pikkujoulu

tilaisuuksia, jotka muistetaan ikuisesti
 

IMG_4728.JPEG

4 vinkkiä hyvään tiimipäivään!

Tiimipäivä, virkistyspäivä, työhyvinvointipäivä, tyhy-päivä. On päivän nimi teillä mikä tahansa, kannattaa järjestäjän muistaa muutama selkeä sääntö. Lue tiimikonkareidemme vinkit, miten tiimi tiivistyy ja väki virkistyy!

4 vinkkiä hyvään tiimipäivään!

Jätä yhteydenottopyyntö
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan