18-05-2024 23:56:48
1716065808

-1716065808

Varaa majoitus

Tuotesarjat

Käytössämme ovat laadukkaat tuotesarjat, kuten BD Medical ja Cuccio, joita voit myös ostaa vastaanotostamme kotiin!

bd_logo hopea.png
Kasvohoidot

BD Medical

BD Medical on puhtaasti kotimainen, biomedikaalinen ihonhoitosarja. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on korkea. Tuotteissa käytetään luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita. Turhat täyteaineet on jätetty pois; näin aktiiviainepitoisuudet ovat korkeat. Aktiiviaineina toimii retinoli, hyaluronihappo, 20 % C- vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiootit.

BD Medical kasvohoito on aina sinulle yksilöllisesti räätälöity kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Kasvohoito on rentouttava mutta tehokas, ja saat varmasti sinulle räätälöidyn täsmäsekoituksen seerumeja, vitamiineja ja aktiiviaineita ihollesi joka kerta.

 

Yumi_cropped.png
Ripset & Kulmat

YUMI Lashes ja -Brows

YUMI Lashes ja YUMI Brows -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua, tuotteiden valmistusprosessi on tarkkaan säänneltyä. Kaikki tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.

YUMI Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. YUMI Brows on vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

YUMI Lashes hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella ja kestoväreillä. Ripset taivutetaan ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI Lashes käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YUMI Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

cuccio.jpg
Kynsihoidot

Cuccio

Cuccio kestolakkaus vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Cuccio kestolakat ovat 100% geeliä, jonka stabilisoitu koostumus ei haihdu, kellastu, paksuunnu tai kovetu käytön aikana. Hoitava koostumus auttaa kynsiä pysymään terveinä.

Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 3-5 viikkoa kestävä sekä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi. Tämä säästää myös asiakkaan aikaa, sillä kynnet ovat heti käyttövalmiit.

matthew-fassnacht-eBbRSsV4JqU-unsplash.jpg
Sokerointi

Lapinniemen Helmi


Sokerointi Lapinniemen Helmellä on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, sillä tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja, hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa. Lapinniemen Helmen vartalosokerit edustavat uuden hellävaraisen sukupolven vartalosokereita. Sokerointi on kevyttä ja nopeaa.