08-06-2023 04:08:53
1686186533

-1686186533

Varaa majoitus

IMG_4443.JPEG
Ikaalinen Spa & Resort

Varausehdot

 

Hotelliin saapuminen ja lähteminen

Huone on käytettävissä saapumispäivänä klo 15 alkaen. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä klo 18 saakka, jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä. 
Huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Myöhäisempää huoneen luovutusta voi tiedustella hotellin vastaanotosta.

Päivän hinnalla varattu huone

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Mikäli huonevarausta ei ole peruttu ja asiakas jättää saapumatta, on hotellilla oikeus veloittaa yhden vuorokauden majoitushinta sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut (esim. DaySpa hoidot).

Ennakkovaraajan edulla varattu huone

Ennakkoon maksettua huonetta ei voi perua, mutta varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta.
Vaihtoehtoisesti asiakkaalle voidaan lähettää alkuperäistä varausta vastaava euromääräinen lahjakortti (voimassa 6 kk) vähennettynä toimistokuluilla (15 €).

Tapahtuma-, kampanja- ja tarjoushinnalla varattu huone

Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä. Peruutuskulut ovat 100 % tai varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta.

Festivaaliajankohdat

Festivaali-ajankohdan majoituksista lähetämme sähköpostitse maksulinkin n. 3 viikkoa ennen tapahtumaa, maksun suorittamatta jättäminen peruuttaa varauksen. Maksun jälkeen peruutuskulut ovat 100 % tai varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta.
Tapahtumalipuista lähetetään maksulinkki varauksen teon jälkeen ja liput maksetaan viikon sisään varauksesta.

Jos majoituksen peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton vakava tapahtuma, on oikeus peruuttaa varaus kuluitta. Tällöin vaaditaan lääkärintodistus. Hotellilla on oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut (15€).

Ryhmävaraukset

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Lahjakortit

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voimassaoloaikaa voi jatkaa. Majoituksen tulee tapahtua lahjakortin voimassaoloaikana.

Ikaalinen Spa & Resortin oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure (esim. vesivahinko tai yleinen pandemia), voi hotelli perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

Tapahtumaliput

Tapahtumalippujen peruutuskulut ovat 100%, eikä niitä voi siirtää toiseen tapahtumaan. Tapahtumaliput voi kuitenkin luovuttaa toiselle henkilölle.