18-05-2024 22:06:38
1716059198

-1716059198

Varaa majoitus

IMG_4443.JPEG
Ikaalinen Spa & Resort

Varausehdot

 

Hotelliin saapuminen ja lähteminen

Huone on käytettävissä saapumispäivänä klo 15 alkaen. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä klo 18 saakka, jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä. 
Huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Myöhäisempää huoneen luovutusta voi tiedustella hotellin vastaanotosta.

Päivän hinnalla varattu huone

Varaukset, jotka on tehty ennen 01.05.2024:

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä. Mikäli huonevarausta ei ole peruttu ja asiakas jättää saapumatta, on hotellilla oikeus veloittaa yhden vuorokauden majoitushinta, muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut (esim. DaySpa hoidot) sekä laskutuslisä 10 €.

Varaukset, jotka on tehty  01.05.2024 tai sen jälkeen:

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tuloa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Mikäli huonevarausta ei ole peruttu ja asiakas jättää saapumatta, on hotellilla oikeus veloittaa yhden vuorokauden majoitushinta, muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut (esim. DaySpa hoidot) sekä laskutuslisä 10 €.

Ennakkovaraajan edulla varattu huone

Varaus on tehtävä 8 päivää ennen saapumista. Ennakkoon maksettua huonetta ei voi perua, mutta varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta.
Vaihtoehtoisesti asiakkaalle voidaan lähettää alkuperäistä varausta vastaava euromääräinen lahjakortti (voimassa 6 kk) vähennettynä toimistokuluilla (15 €).
Siirto täytyy tehdä viimeistään tuloa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Siirron voi tehdä yhden kerran.

kampanja- ja tarjoushinnalla varattu huone

Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä. Peruutuskulut ovat 100 %, varauksen siirtomahdollisuus kampanjakohtaisesti (max 6 kk eteenpäin). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta. Kampanjoissa on erilaisia ehtoja, joten tarkistathan ennen varauksen tekoa ko. kampanjan ehdot. Peruutusehdot ovat myös varausvahvistuksessa.

Tapahtumapakettihinnat

Varaus on tehtävä 8 päivää ennen tapahtumaa ja se maksetaan varattaessa. Menoehtoo-, Tähtitanssit- ja Stand Up-paketeissa majoitusta ei ole mahdollista perua, mutta majoitusvarauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk eteenpäin). Tapahtumalippuja ei voi siirtää ja niiden peruutuskulut 100%. 

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18 saakka, ellei myöhäisemmästä saapumisajasta ole erikseen sovittu. 

Festivaaliajankohdat (kesäehto, Venetsialaiset)

Festivaali-ajankohdan majoituksista lähetämme sähköpostitse maksulinkin n. 2 kk ennen tapahtumaa, maksun suorittamatta jättäminen peruuttaa varauksen. Maksun jälkeen peruutuskulut ovat 100 % tai varaus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan (max 6 kk). Jos uusi ajankohta on varaushetkellä hinnaltaan kalliimpi, erotus veloitetaan asiakkaalta.
Tapahtumalipuista (Kesäehtoo) /Ennakkomaksusta (Venetsialaiset 60 €/hlö) lähetämme maksulinkki varauksen teon jälkeen ja liput/ennakkomaksu maksetaan 3-7 päivän sisään varauksesta. Tapahtumalippujen osuutta/ennakkomaksua ei palauteta peruutustilanteessa eikä niitä voi siirtää toiseeen ajankohtaan.

Jos majoituksen peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton vakava tapahtuma, on oikeus peruuttaa varaus kuluitta. Tällöin vaaditaan lääkärintodistus. Hotellilla on oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut (15€).

Ryhmävaraukset

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Lahjakortit

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä voimassaoloaikaa voi jatkaa. Majoituksen tulee tapahtua lahjakortin voimassaoloaikana.

Ikaalinen Spa & Resortin oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure (esim. vesivahinko tai yleinen pandemia), voi hotelli perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. 

Tapahtumaliput

Tapahtumalippujen peruutuskulut ovat 100%, eikä niitä voi siirtää toiseen tapahtumaan. Tapahtumaliput voi kuitenkin luovuttaa toiselle henkilölle.