Varaa majoitus

TUOMI1.jpg
Kokoustilat

Kokoukset hyvissä tiloissa

Millainen on hyvä kokoustila? Yhdelle se on seminaarisali, toiselle pieni neuvottelutila ja kolmannelle savusauna terasseineen. Ikaalinen Spa:n monipuolisuus auttaa jokaista porukkaa löytämään omaan työskentelyynsä sopivan tilan.

Päärakennuksessamme on 14 eri kokoista perinteistä neuvottelutilaa, satojen vieraiden Areena, sviitti-tasoisia huoneita yksilö- ja pienryhmätyöskentelyyn, monipuolinen valikoima erilaisia kabinettitiloja, oman rauhan tarjoavia aulatiloja, palloiluhalli, savusauna, porealtaita, terassitiloja ja kaiken ympärillä monipuolinen luonto. Tällä sivulla esittelemme muutamia suosituimpia kokoustilaratkaisujamme ja esimerkkejä niiden käytöstä.

 

IMG_6273.jpeg

Mestariksi Areenalle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sit amet nisi vel ipsum cursus condimentum. Cras at volutpat lacus. Aliquam felis massa, sodales sit amet odio sed, pulvinar dapibus augue. Morbi non dolor felis. 

savusauna3.jpg

Kokoustamisen aatelia

Maankuulu perinteinen savusauna!

Järven rannalla, Ikaalinen Span vieressä sijaitsee suosittu savusaunamme, joka soveltuu myös vapaamuotoisemman kokouksen pitopaikaksi tai kokouspäivän kruunuksi päivällisen jälkeen.

Saunan tiloihin mahtuu mukavasti myös ruokailemaan noin 20-25 henkilöä. Tiloista löytyy kaksi pukuhuonetta sekä kaksi suihkutilaa ja WC:tä.

esimerkkejä isoista Kokoustiloistamme

TUOMI1.jpg

Tuomi

XX henkilöä. Videotykki, fläppitaulu.

PIHLAJA (4).jpg

Pihlaja

XX henkilöä. Videotykki, fläppitaulu.

Esimerkkejä pienistä Kokoustiloistamme

PYÖKKI_.jpg

Pyökki

XX henkilöä. Videotykki, fläppitaulu.

Myyntipalvelumme auttaa inspiroitumaan

Mitä ikinä kokouksen järjestämisestä pohditkaan, myyntipalvelumme on puhelimen ja sähköpostin ääressä sinua varten!  

Puh: 03-4511  myynti@ikaalinenspa.fi