18-05-2024 22:30:52
1716060652

-1716060652

Varaa majoitus

_JPL6521.jpg
Muistetaan ikuisesti: Paperiliiton Motoristien tapahtuma 2022

Grillattu sika ja 200 motoristia – Paperilla ikimuistoinen tapahtuma!

Paperiliiton Porin osaston 10 oli jo suunnitellut tilaisuutensa, kun Ikaalisten Kylpylä sulkeutui vanhojen omistajien osalta. Onneksi pian tuhkasta nousi Ikaalinen Spa & Resort ja neuvottelut tilaisuuden järjestämisestä uusitulla Resortilla aloitettiin. 

”Tilaisuus oli hyvä, hyvin järjestetty ja sai paljon kiitosta osallistujilta” kertoo osaston sihteeri Samuel Halonen.

Ajankohta
Kesä 2022
Henkilömäärä
200
Palvelut
Majoittuminen, ruokailua, karaoke, bilebändi
Ruokailu
Grillijuhlassa grillattu sika, keittolounas

IMG_2464.jpeg

Kaikki sujui alusta alkaen helposti

Varaaminen myyntipalvelun kanssa sujui kivuttomasti. Tilaisuus oli suunniteltu melkein valmiiksi, joten myyntipalvelun tehtäväksi jäi sopia ruokailut ja ohjelmat tilaisuuteen. Osaston sihteeri Samuel Halonen sai ehdottaa heille sopivia ratkaisuja ja Resortilta hoidettiin loput.

Vaikka yhteyshenkilö vaihtui kesken kaiken, hommat rullasivat ja myyntijohtaja kävi myös paikalla varmistamassa, että tilaisuus on sujunut.

Ruokailuiksi valikoitui keittolounas päivällä, sekä illallisbuffetina kokonainen grillattu sika vartaassa. Vieraat saivat varata oman yöpymisensä kiintiöstä. Lauantaille oli järjestetty ohjattua ohjelmaa, ja illasta Old Ikaly Pubissa laulettiin karaokea.

DJI_0574.jpg

Arvosana 5/5

”Stressi meinasi tulla suunnitellessa, mutta kaikki hommat hoituivat. Resort oli ainoa paikka isolla säteellä, jossa näin iso tapahtuma edes voidaan järjestää, esimerkiksi majoitustilan osalta. Lisäksi tiloissa ryhmä pysyi koko ajan kasassa” summaa Halonen.

Paperiliiton osasto 10 onnistui myös yllättämään tilaisuuden jälkeen Resortin henkilökunnan kakkukahveilla, kiitoksena mukavasta tilaisuudesta. 

"Kaikille jäi hyvä fiilis, voi siis tulla uudemmankin kerran. Resort on kivasti uudistunut ja remontoitu."

Arvosana 5/5


Samuel Halonen

PAPERILIITTO, PORIN OSASTO 10
Osaston sihteeri