Varaa majoitus

lakeside1.jpg
Lakeside suites

Öitä jotka muistetaan ikuisesti

Tähtitaivas tai keskiyön auringonlasku järvimaisemassa

Lakeside suitet ovat Ikaalinen Spa & Resortin uusin luksustason huoneluokka. Keväällä 2022 valmistuneet osin lasikattoiset ja lasiseinäiset modernit hirsirakennukset tekevät öistä Ikaalisissa entistäkin elämyksellisempiä. 

Varaa majoitus

lakeside14.jpg

Upea järvimaisema Kyrösjärvelle

Jokaisesta Lakeside Suitesta avautuu upea järvimaisema Kyrösjärvelle ja osin lasia olevasta katosta on ​​näkymä äärettömään: tähtitaivaalle ja erityisen onnekkaille jopa revontulten tanssiin. “Mahdollisuus katsoa äärettömyyteen on ikiaikaista. Katsominen äärettömyyteen voi parhaimmillaan tarjota kiireiselle nykyihmiselle mielen seesteisyyttä.” sanoo rakennusten suunnittelija Ilmari Mäenpää Olokoto oy:sta. 

lakeside5.jpg

Drop-ulkoporeallas jokaisessa suitessa

Elämykset eivät kuitenkaan jää vain lasin takaa ihailtaviksi: jokaisen Lakeside suiten terassilla on lisämaksusta käyttöön saatava kotimainen Drop-ulkoporeallas.
Huoneiden sisustuksessa puolestaan näkyy skandinaavinen selkeys ja tuntuvat kotimaiset ensiluokkaiset luonnonmateriaalit. Maakunnan moderneimman majoituksen voit yhdistää myös elämyksistä perinteisimpään: maankuulu savusaunamme on aivan rakennusten edustalla ja varattavissa yksityistilaisuuksiin.

lakeside4.jpg

Lakeside Suitet varattavissa nyt!

Kesän viikonloput myydään täyteen nopeasti, joten varaa omasi pian. Majoitukseen Lakeside Suitessa sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Varaa majoitus

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti Pohjolan mielenkiintoisinta loman ja työn keskusta!