13-07-2024 11:38:27
1720859907

-1720859907

Varaa majoitus

_JPL8593 (1).jpg
Muistetaan ikuisesti: Liikennekauppiaiden messut & gaala

Messut ja gaala ylittivät odotukset

Ikaalinen Spa & Resortilla järjestettiin Liikennepalvelukauppiaiden tilaisuus huhtikuussa 2022. Tilaisuus koostui päivällä pidettävistä messuista, lounastilaisuudesta, iltagaalasta, sekä majoituksesta.

Ajankohta
Huhtikuu 2022
Henkilömäärä
125
Palvelut
Majoitus, ruokailut, messut Arenalla, kokoustiloja, iltajuhlat
Ruokailu
Lounas, päivällinen, kokoustarjoilut, salakapakka

_JPL8602 (1).jpg

”kaikki onnistuu”-asenne sai kiitosta

Tilaisuuteen oli jo valmis ajatus, sekä runko olemassa, joten sovitussa suunnittelutapaamisessa Liikennepalvelukauppiaiden auditoijien kanssa käytiin paikan päällä tilat läpi, ja mietittiin yhdessä, kuinka tilaisuus käytännössä toteutetaan. ”Koronan vuoksi myyntipalvelu ei ollut alkuun tavoitettavissa, mutta heti kun yhteys saatiin, hommat onnistuivat.”

Ruokailut suunniteltiin yhdessä toiveiden mukaan keittiön henkilökunnan kanssa. ”Keittiön kanssa keskustelu oli helppoa, sieltä löytyi ”kaikki onnistuu”-asenne.”kertoo Jari Salonen, Liikennekauppiaiden Ry:n toimitusjohtaja. 

_JPL8633 (1).jpg

"Hommat hoidettiin oikealla asenteella, ja pilkkeellä silmäkulmassa.”

Majoittuville osallistujille päärakennuksen huoneet olivat lähellä kaikkea tapahtumaa, osa yöpyjistä majoittui 300 metrin päässä Lofts-rakennuksessa.

Iltatilaisuudessa ravintola Kyröksessä esiintyi stand up-koomikko, sekä illalla bändi rokkasi lavalla. Hauskana yksityiskohtana oli yhteen tilaan rakennettu ”salakapakka”.

Kokonaisuudessaan henkilökuntamme sai Liikennepalvelukauppiailta kiitosta. ”Henkilökunta oli ystävällistä ja sitä oli tilaisuuteen nähden riittävästi lähes joka osastolla. Hommat hoidettiin oikealla asenteella, ja pilkkeellä silmäkulmassa”- Jari kertoo. 

Kiitosta saa myös Resort kokonaisuudessaan, sekä erityisesti Vesitropiikki, joka oli päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. 

_JPL8579.jpg

Arvosana 4,5/5

Tilaisuudessa järjestettiin myös messutapahtuma Ikaalinen Spa Arenalla, jossa näytteilleasettajat antoivat kiitosta Arenan sijainnin puolesta helposta rakentamisesta.

Arvosana 4,5/5

”Henkilökunnan iloisuus jäi erityisesti mieleen, ja hyvä asenne näkyi. Hyvällä sykkeellä tehtiin asioita.”

Jari Salonen
toimitusjohtaja
Liikennepalvelukauppiaat Ry