21-06-2024 08:01:26
1718946086

-1718946086

Varaa majoitus

_JPL0219.jpg
Hotelli & huoneistot

LEVOLLISEN LOMAN PERUSTA

 

Kylpyläloman kruunaa juuri teidän toiveisiinne vastaava majoitus. Ikaalinen Spa & Resortissa on vaihtoehtoja jokaiseen makuun, etsitpä sitten hotellihuonetta tapahtumien keskipisteessä, luksussviittiä järvinäköalalla tai tilavaa perhehuoneistoa - lue lisää vaihtoehdoistamme ja varaa sinulle sopiva majoitus!

Huomioithan, että huoneissamme (pl. Lakeside Suite) ei ole huonekohtaista ilmastointia. 

Päärakennuksen hotellihuoneet

Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva majoitusmuoto. Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat tapahtumien keskipisteessä ja sviitissä voit nauttia oman saunan löylyistä. 

Päärakennuksen huoneet

Loft-huoneet

Lisäkapasiteettia löytyy Loft-hotellistamme, joka sijaitsee 300 metrin päässä päärakennuksesta. Kylpylän palvelut ovat käytössäsi ja majoitus sisältää aamiaisen päärakennuksen maittavassa aamiaisbuffetissa sekä sisäänpääsyn Vesitropiikkiin.

Loft-huoneet

Ikaalinen_Spa_Lakeside_suites_2.jpg
Lakeside suites

Öitä jotka muistetaan ikuisesti

Lakeside suitet ovat Ikaalinen Spa & Resortin uusin luksustason huoneluokka. Keväällä 2022 valmistuneet osin lasikattoiset ja lasiseinäiset modernit hirsirakennukset tekevät öistä Ikaalisissa entistäkin elämyksellisempiä. 

Lakeside suites

_JPL5325.jpg

AuroraHut

Erikoisempaa majoitusta etsiville Ikaalinen Spa & Resortin alueella on kaksi AuroraHut-igluvenettä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen majoituselämyksen vuoden ympäri.

AuroraHut-majoitus

2022_Ikaalinen_Spa_Checkin_57-Hires.jpg

Kirjautuminen hotelliin

Kaikissa majoituksissamme sisään pääsee kirjautumaan majoituspäivänä alkaen kello 15:00. Uloskirjautuminen on lähtöpäivänä viimeistään kello 12:00.

Tutustu huoneisiimme