16-04-2024 04:47:14
1713232034

-1713232034

Varaa majoitus

aurora2.jpg
AuroraHut

Tunnelmallinen majoitus­kokemus

Majoitu pienessä, mutta tunnelmallisessa AuroraHutissa! Käytössämme on kaksi AuroraHutia, jotka soveltuvat majoitukseen vuoden ympäri. Kesäkaudella AuroraHutit sijaitsevat oman laiturin päässä kiinteästi, ja talvisin kiinteällä maalla. Mikäli haluat ihailla kaunista Resortiamme järveltä käsin, AuroraHutin voi kesäkaudella varata myös lisämaksusta vesille käyttöopastuksen kera.

AuroraHut sijaitsee talvikaudella rannan tuntumassa maalla. Kesäkauteen siirrytään taas keväällä 2024. 

Kaikkiin yöpymisiin sisältyy majoitus AuroraHutissa kiinteästi laiturissa, tai maalla talvisin, pääsy Vesitropiikkiin, kuntosalin käyttö sekä aamiainen.
Voit valita lisämaksusta AuroraHutin vesillä, johon sisältyy käyttöönotto-opastus ja pääset liikkumaan sillä Kyrösjärvellä. 

AuroraHutin varustelu
AuroraHut on pienikokoinen, tunnelmallinen iglu-majoituksemme. Luethan tarkkaan alla olevat tarkemmat tiedot AuroraHutin varustelusta.
AuroraHutissa käytössäsi on erotteleva bio-WC, pieni terassilaituri, terassikalusteet sekä kahden hengen sänky sekä kesäisin grilli/muurikka. AuroraHutin lattia pinta-ala on 12m², yli 160cm korkeaa tilaa 6,5m².

AuroraHutissa ei ole erillistä suihkua, tai juoksevaa juomavettä, majoitukseen kuuluu vesipullo, sekä suihkuun pääsee kylpylämme puolella.

Varaa AuroraHut

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Grilliboksit AuroraHut-majoitukseen

Broilerinfile 30 € / hlö
Häränfilepihvi 40 €  /hlö

Bokseissa perunaröstiä, vuohenjuustoa, ratatouille kasviksia ja tryffeli-kaprismajoneesia
Lisäksi alkuruoaksi maalaissalaattia ja serranokinkkua.

Boksit noudetaan La Rambla -ravintolasta vastaanoton vierestä take-away laatikossa, ja ne voi valmistaa AuroraHuteista löytyvällä grillillä.

Boksin voit tilata varauksen yhteydessä lisätuotteista valittuasi majoituksesi AuroraHutin. Boksit tilattava edellisenä päivänä kello 12 mennessä. 

Ota yhteyttä myyntiimme