23-04-2024 11:56:37
1713862597

-1713862597

Varaa majoitus

häät2022 (13).JPEG
Muistetaan ikuisesti: Jamin ja Mariian häät

Hääunelmat toteen Ikaalinen Spa & Resortilla

Häiden suunnittelu oli aloitettu tammikuussa 2020, kun Jami ja Mariia saivat tietää, että Ikaalisten Kylpylä oli saanut uuden omistajan. Toinen tila peruttiin, ja uudistunut Ikaalinen Spa & Resort varattiin juhlatilaksi. Juhlatilan varauksen yhteydessä avattiin myös huonekiintiö vieraita varten. 

Ajankohta
20.8.2022
Henkilömäärä
160
Palvelut
Majoittuminen, juhlatila, buffetruokailu
Ruokailu
Buffet-juhlaillallinen juomatarjoiluineen, aamiainen
 

häät2022 (18).JPEG

Kaikki sujui alusta alkaen helposti

”Ravintolamaailma houkutteli ensisijaisesti helppouden puolesta; mene itse valmiiseen pöytään ja poistu kun väsy iskee, ei stressiä siivouksesta. Ajatuksena oli myös ilmava ja kaunis, mutta vähäeleinen kattaus ja koristeet, ravintolahan ei suuria krumeluureja tarvitse.” kertoo morsian. Hääpäivän lähestyessä käytännön suunnittelu pääsi isoon rooliin.  ”Olin varautunut jonkinlaiseen kaaokseen ja lukuisiin hermoromahduksiin, mutta näitä en kokenut. Kaikki sujui alusta alkaen helposti.” Erityiskiitosta saa ravintolapäällikkömme Juha, joka oli hyvin tavoitettavissa pienimmissäkin asioissa.

häät2022 (6).JPEG

Söin häissämme yhden elämäni parhaimmista aterioista

”Menun teimme yhdessä keittiön kanssa, ja hyvän menun teimmekin, itse hyvin nirsona ihmisenä söin häissämme yhden elämäni parhaimmista aterioista. Ruokailu sujui erittäin hyvin, linjasto oli toimiva. Saimme myös etukäteen maistella juomat, jotka valikoituivat juhlapäiväämme virkistämään.”

häät2022 (21).JPEG

Ravintolan henkilökunta oli tehnyt tilasta upeamman kuin osaisimme edes kuvitella.

Resortimme henkilökunnan tehtäväksi jäi mm. yksi tärkeimmistä hääpäivään liittyvistä asioista eli ravintolan koristelu ja kattaus ja kaikki viime hetken pienetkin lisäykset tilaisuuden onnistumiseksi. 
”Kun saavuimme Resortille piti oikein hieraista silmiä ja katsoa uudelleen, siis wau, näky oli jotain uskomatonta, niin tyylikästä. Ravintolan henkilökunta oli tehnyt tilasta upeamman kuin osaisimme edes kuvitella.” – hääpari kertoo.

IMG_4913.JPEG

Vieraat pääsivät majoittumaan hotellissa vain käytävän päässä juhlatilasta

Hääjuhla sujui ruokailun ja juhlimisen parissa ravintola Kyröksessä pikkutunneille asti, ja halukkaat vieraat pääsivät majoittumaan hotellissa vain käytävän päässä juhlatilasta.
Aamupalalle oli varattu häävieraille oma alue, ja aamupala aikaa oli venytetty myöhäisimmille juhlijoille sopivaksi.

IMG_5854.JPEG

Arvosana 5/5

”Kaiken kaikkiaan asiat sujuivat erinomaisesti, aion suositella Ikaalinen Spa & Resortia kaikille, jotka juhlatilaa tarvitsevat, aivan huippua palvelua. Hääpari ja vieraat viihtyivät ja olemme kaikki todella tyytyväisiä. Suuri kiitos kylpylän henkilökunnalle 🤍”

Arvosana 5/5

Mariia ja Jami