08-06-2023 04:22:43
1686187363

-1686187363

Varaa majoitus

Hoidot

Kasvohoidot

BD Medical kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus, jossa käytetään puhtaita ja suomalaisia BD Medical tuotteita. Aktiiviaineina sarjassa toimivat retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste sekä luonnolliset prebiootit. 

Tropical Beauty Perfection

75 min / 129 €

Ihosi tarpeisiin räätälöity, välittömiä tuloksia tuottava kasvohoito, joka puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoasi tehokkaasti. Hoito sisältää kuorinnan,seerumit ja naamion. Lopuksi kasvoja hellitään pitkällä ja rentouttavalla kasvohieronnalla, jolloin aktiiviaineet imeytyvät tehokkaammin. 

Tropical Glow

45 min / 79 €

Ihotyypin mukainen tehokas kasvohoito. Iho kuoritaan, seerumien imeytys ja kasvohieronta, jolla aktiiviaineet saadaan imeytymään syvemmälle ihoon. Tuloksena hehkuva iho.

Made for Men

45 min / 79 €

Suunniteltu erityisesti miehille, tämä rentouttava ihotyypin mukainen kasvohoito puhdistaa ja kirkastaa ihon tehokkaasti. Hoito sisältää myös stressiä lievittävän kasvohieronnan. Sopii kaikenikäisille miehille.

Tropical pureness

60 min / 99 €

Ihotyypin mukainen puhdistava kasvohoito. Iho kuoritaan ja tehdään tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus. Ihoa tasapainoittavan kasvonaamion vaikutuksen aikana rentouttava decoltehieronta. Kasvoilla on hoidon jälkeen puhdas ja raikas tunne.

KÄDET & JALAT

SPA-Jalkahoito

60 min / 89 €

Kokonaisvaltainen hoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kuorinnan,  kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä kynsien lakkauksen. Lisäpalvelu: pitkä jalkahieronta +15min 19€  

Jalkahoito Kestolakkauksella

90 min / 119 €

Jalkoja hellivä hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan sekä kynsien kestolakkauksen. Lopputuloksena upea, kestävä lakkaus. Lisäpalvelu: pitkä jalkahieronta +15 min 19€

jalkojen rentoutus

30 min / 49 €

Jalkojen hemmotteluhetki sisältää pehmentävän jalkakylvyn sekä kuorinnan. Hoito päättyy rentouttavaan jalkahierontaan. Hoidon jälkeen jalkasi ovat kevyet ja pehmeät.

Miesten Jalkahoito

60 min / 89 €

Miesten jaloille räätälöity tehokas jalkahoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, kuorinnan,  kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Varpaankynsien Kestolakkaus – uudet

60 min / 79 €

Pehmentävän jalkakyvyn jälkeen omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena upean kiiltävä ja kestävä lakkaus. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa. (Poisto +10€)

Kestolakkaus kädet – uusi lakkaus

60 min / 69 €

Omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena kestävä ja kiiltävä lakkaus. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa.

Kestolakkaus kädet – huolto

75 min / 79 €

Omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus, lopputuloksena kestävä ja kiiltävä lakkaus. Sisältää vanhan lakkauksen poiston.

SPA-Manikyyri

45 min / 69 €

Täydellinen käsihoito sisältää käsikylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen sekä rentouttavan käsihieronnan.

Ripset ja kulmat

YumiLashes ripsien kestotaivutus

75 min / 99 €

Ripsien taivutus ja kestovärjäys.

YumiLashes + YumiBrows paketti

105 min / 160 €

Ripsien taivutus ja kestovärjäys.

YumiBrows kulmien laminointi ja värjäys

45 min / 69 €

Sisältää kulmien muotoilun.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

30 min / 45 €

Sisältää kulmien muotoilun.

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys

20 min / 29 €

Ripsien kestovärjäys

20 min / 25 €

Sokeroinnit

Sokeroinnit alkaen 30 €