18-05-2024 21:59:06
1716058746

-1716058746

Varaa majoitus

IMG_4414.JPEG
Etätyöpaketit

Vuoden parhaat työpäivät!

Mitä siitäkin tulisi, jos työpäivän aloittaisi aamu-uinnilla, istuisi valmiiseen aamiaispöytään, avaisi tietokoneen omassa rauhassa järvimaisemaa katsellen ja työpäivän jälkeen menisi hierontaan ja höyrysaunaan? Uskomme, että siitä tulisi erinomainen työpäivä!

Pyydä tarjous työntekijöillesi tai itsellesi.

IMG_2251.jpeg

Hiljennä häly – Myllytä mietteitä

Etätyöviikko Ikaalinen Spa & resortissa hiljentää hälyn ympäriltä, tarjoaa erinomaiset puitteet laadukkaaseen päivään ja auttaa keskittymään. Vie työskentelysi uusiin ulottuvuuksiin keskittymällä tärkeimpään voimavaraasi: itseesi. Kun sinä voit hyvin, niin työkin sujuu. Meillä voit lähteä luontopolulle vapauttamaan ajatuksesi, myllyttää mietteitä porealtaissa, kohentaa tulosta kuntosalilla tai vain syödä hyvin ja nauttia Day Spa:n hoidoista.

PIHLAJA (6).jpg

Yksin tai yhdessä

Suomen monipuolisin kylpyläkokonaisuus järven rannalla ja luonnon keskellä tuo etätyöhön toivottua luovuutta, rauhaa ja hyvinvointia. Tiimille tai isommalla työporukalla meiltä löytyvät tietenkin myös monipuoliset kokous- ja ryhmätyötilat sekä kokouspalvelut. Tiimipäivä on mukava päättää perinteiseen savusaunaan järven rannalla.

Pyydä tarjous