18-05-2024 22:49:42
1716061782

-1716061782

Varaa majoitus

DJI_0562.jpg
Majoitus

Välitys­myynnin huoneistot

K-H ja Terme

Välitysmyynnin huoneistomme sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa. K-H sijaitsee noin 350 metrin ja Termen rakennus noin 400 metrin päässä päärakennuksemme palveluista.

Molemmista rakennuksista on kulku päärakennukselle ulkokautta.

Varaa majoitus

Kylpylä-Hotelli-8.jpg

K-H

350 m päässä Ikaalinen Spa & Resortin nykyisestä päärakennuksesta sijaitsee rakennuskokonaisuus K-H. (alkuperäiseltä nimeltään Kylpylä-Hotelli). Rakennuksessa ei nimestään huolimatta ole nykyisellään kylpylää. K-H:ssa sijaitsevat välitysmyyntihuoneistot ovat eritasoisia. Kaikki vaihtoehdot löydät alempaa tältä sivulta tai varausjärjestelmästämme. Kaikki huoneet sisältävät minikeittiön.

Kulku päärakennukseen ulkokautta.

Varaa majoitus

Terme-1.jpg

Hotelli Terme

400 m päässä päärakennuksesta puolestaan sijaitsee Hotelli Terme, jonka välitysmyyntihuoneistot ovat K-H:n tavoin eri tasoisia. Myös Hotelli Termen kaikista huoneista löytyy minikeittiö.

Kulku päärakennukseen ulkokautta.

Varaa majoitus

 

Huoneluokat

Kaikki huoneistot sijaitsevat joko K-H:lla tai Hotelli Termellä – vain lyhyen kävelymatkan päässä päärakennuksesta (n.300-400m) luonnonhelmassa Kyrösjärven kauniissa rantamaisemissa. Kaikissa huoneistoissa on parveke, osassa järvinäköala. Myös uimaranta on vieressä.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Ikaalinen Spa päärakennuksen vastaanotossa. Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15:00 saapumispäivänä, ja uloskirjautuminen on viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä. Hotellirakennuksilla on omat parkkipaikat. Käynti päärakennukseen tapahtuu ulkokautta.

Huoneistot eroavat toisistaan kunnon sekä varustelutason puolesta. Tutustu alta kaikkiin vaihtoehtoihin.

STANDARD+ (11).JPEG

Apartment Standard Plus

Standard Plus huoneistot ovat hiljattain modernisoituja, viihtyisiä ja tilavia huoneistoja.

Standard Plus huoneistossa vietät rentouttavan loman Ikaalinen Spa:n monipuolisten palveluiden äärellä, nauttien samalla myös omasta rauhasta ja huoneiston mukavuudesta. Uudistetussa minikeittiössä on perusastiasto ja ruuanlaittovälineet 4:lle hlö:lle.

VARAA TÄSTÄ!

Standard (9).JPEG

Apartment Standard

Standard huoneistomme tarjoavat perustason mukavuutta ja tilavuutta.

Standard huoneisto sopii kohtuuhintaista majoitusta etsivälle. Ikaalinen Spa:n palveluiden äärellä voit nauttia aktiivilomasta tai omasta rauhasta. Huoneistoissa on minikeittiö sekä perusastiasto ja ruuanlaittovälineet 4:lle hlö:lle. Lemmikkieläinhuoneistoja on saatavilla nelijalkaisten ystävien kanssa matkustaville.  Lemmikkieläinhuoneistoja on rajoitetusti tarjolla, joten varmistathan saatavuuden myyntipalvelustamme. Lemmikkimaksu on 25 €/viipymä.

VARAA TÄSTÄ!

Budget (6).JPEG

Apartment Budget

Budget huoneistot ovat vaatimattomia, mutta tilavia huoneistoja.

Budget huoneisto sopii sinulle, jos kaipaat edullista majoitusta Ikaalisten alueella. Voit nauttia Ikaalinen Spa:n monipuolisista palveluista, mutta halutessasi voit varata majoituksen ilman aamiaista ja kylpylän käyttöä. Huoneiston minikeittiö on hyödynnettävissäsi, sieltä löytyy ruuanlaittovälineet ja perusastiasto 4:lle hlö:lle. Lemmikkieläinhuoneistoja on lisämaksusta saatavilla niille, jotka matkustavat nelijalkaisen ystävän kanssa. Lemmikkieläinhuoneistoja on rajoitetusti tarjolla, joten varmistathan saatavuuden myyntipalvelustamme. Lemmikkimaksu on 25 €/viipymä.

VARAA TÄSTÄ!