Varaa majoitus

IMG_5878.JPEG
Viihdelomat

ETKOT JA JUHLAT SAMAN KATON ALLA

Koe Ikaalinen Spa & Resortin parhaat palat viikonloppuloman aikana! Nappaa puoliso tai kaveriporukka kainaloon ja suuntaa Ikaalisiin! Lupaamme, että viihdytte, oli teillä sitten aikomus nauttia hieronnasta ja kylpylästä, tai saunasta ja rantadrinkeistä.

Tutustu viihdepaketteihimme

Menoehtoo-paketti kahdelle

Varmista paikkasi tapahtumissamme! Menoehtoo-paketilla voit saapua hyvissä ajoin Resortillemme ja nauttia palveluistamme ennen keikkaa. Illan jälkeen majoitus on lähempänä kuin koskaan ja voitkin sujahtaa pehmeisiin lakanoihin ja aloittaa seuraavan aamun aamiaisella sekä vaikkapa pulahtamalla Vesitropiikkiimme.

Paketti sisältää majoituksen, aamiaiset hotellilla sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä Menoehtoo-tapahtuman sisäänpääsyliput.
Huomioithan että tapahtumamme ovat K-18. 


Varausohjeet:

Varauksen voit tehdä suoraan varaussivustoltamme:

Varaa lomasi

Valitse Menoehtoon-päivä ja sopiva majoitusluokka, jolloin Menoehtoo-paketti on valittavissa. Tapahtumamme löydät tapahtumasivultamme.

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse soittamalla myyntipalveluumme:

Yhteystiedot

Varaus maksetaan varattaessa.

Tähtitanssit-paketti kahdelle

Tule nauttimaan keskiviikon tansseistamme! Tähtitanssit-paketilla voit saapua Resortillemme jo aiemmin päivällä ja nauttia vaikkapa Day spa:n tai kylpylän palveluista ennen tansseja. Hotellihuone tarjoaa hyvät yöunet ja aamulla sinua odottaa valmiiksi katettu aamiainen. 

Paketti sisältää majoituksen, aamiaiset hotellilla sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä Keskiviikon Tähtitanssien- sisäänpääsyliput.
Huomioithan että tanssimme ovat K-18. 


Varausohjeet:

Varauksen voit tehdä suoraan varaussivustoltamme:

Varaa lomasi

Valitse Tähtitanssien-päivä ja sopiva majoitusluokka, jolloin Tähtitanssien-paketti on valittavissa. Tapahtumamme löydät tapahtumasivultamme.

Voit tehdä varauksen myös puhelimitse soittamalla myyntipalveluumme:

Yhteystiedot

Varaus maksetaan varattaessa.