Varaa majoitus

DSCF3014bw.JPG
Ikaalinen Spa & resort

Tule meille töihin

Ikaalinen Spa & Resort on uudistunut, viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä Kyrösjärven laidalla.
Kesäkuussa 2021 uudelleen avattu Resort jatkaa kasvuaan mukanaan upeita elämyksiä, ja tähtää kohti parasta palvelua Pohjoismaiden mielenkiintoisimmassa kylpylässä.

Liity joukkoomme!

Avoimet työpaikkamme

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ

Ikaalinen Spa & Resort on kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä yritys, jolla on vankka pohja yhtenä Suomen kiinnostavimmista vapaa-ajankohteista.

Ikaalinen Spa & Resortissa löytyy monipuolinen, muuntautuva ravintolakattaus. Keittiön näkökulmasta ravintolakokonaisuutemme pitää sisällään yläkerran Plaza kävelykadulla sijaitsevan casualin streetfood ravintola La Ramblan ja sen yhteydessä toimivan Cake & Tonic kahvilan. Alakerran ravintolamaailmasta löytyy Ala Carte illallisravintolamme Tuomarla sekä monitoimiravintola Kyrös jossa tarjoilemme aamiaisen, lounaan, iltabuffetit ja erilaiset isommat juhla- ja bankettitilaisuudet. Näiden lisäksi keittiötä työllistävät kokoustilamme, savusaunamme, erilaiset huonevientimme sekä muiden ravintolatilojemme delituotteet.

Tekemistä siis riittää!

Erittäin monipuolisessa työnkuvan tärkeimpiä osa-alueita ovat:

      - Operatiivisesta toiminnasta vastaamisen yhdessä muun esimiestiimin kanssa.

          - Toiminnallisuuksien kehittämisen oman ammattitaitosi kautta.  

          - Tuotekehityksessä mukana oleminen.

Edellytämme hakijalta kokemusta aikaisemmasta esimiestyöstä keittiössä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kokeilunhalua, aitoa kiinnostusta ruokatuotteeseen sekä rehellistä tekemisen meininkiä ja iloista asennetta. Ryhmätyötaidot korostuvat, koska puhutaan isosta kokonaisuudesta, jossa työskentelee monia kollegoita!

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän. Kilpailukykyisen palkan, erinomaiset henkilöstöedut Spa kaikkiin toimintoihin ja tapahtumiin. Esimerkiksi ilmaisen kuntosalin ja vesitropiikin käytön. Lisäksi tarjoamme onnistumisiin perustuvan kannustepalkkauksen.

 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat syyskuun puolivälissä heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Juha Lehtinen

Ravintolapäällikkö

 

+358 45 1144177

juha.lehtinen@ikaalinenspa.fi

 

Tarjoilija & KOKKI

Etsimme joukkoon iloiseen lisää ravintolatyöntekijöitä. Tarjolla töitä sesongiksi, viikonlopuiksi, opiskelun lomaan tai ihan kokoaikaisestikin!

Hakemukset:

Juha Lehtinen

Ravintolapäällikkö

+358 45 1144177

juha.lehtinen@ikaalinenspa.fi

 

 

Lähetä avoin hakemus

Eikö sinulle löytynyt sopivaa avointa paikkaa? Olisitko kiinnostunut esimerkiksi vastaanottovirkailijan tai tarjoilijan paikasta? 

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@ikaalinenspa.fi