Varaa majoitus

DSCF3014bw.JPG
Ikaalinen Spa & resort

Tule meille töihin

Ikaalinen Spa & Resort on uudistunut, viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä Kyrösjärven laidalla.
Kesäkuussa 2021 uudelleen avattu Resort jatkaa kasvuaan mukanaan upeita elämyksiä, ja tähtää kohti parasta palvelua Pohjoismaiden mielenkiintoisimmassa kylpylässä.

Liity joukkoomme!

Avoimet työpaikkamme

Keittiömestari À la carte ravintolaan

Oletko etsimämme keittiön ammattilainen?  Haemme nyt keittiömestaria Ikaalinen Spa & Resortille À la carte ravintola Tuomarlaan! 

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Ikaalinen Spa & Resortin À la carte ravintola Tuomarla tarjoaa oman kokonaisuuden Resortimme muiden palveluiden lisäksi. Pääset vastaamaan ravintolan päivittäisestä toiminnasta yhdessä keittiötiimin kanssa. 
Meillä saat mahdollisuuden kehittää Tuomarlan tuotteita, sekä konseptia itsenäisesti. Lisäksi tarjoamme mahtavat henkilöstöedut. Työsuhde on kokoaikainen, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus on kilpailukykyinen, ja neuvoteltavissa aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Mitä me toivoisimme sinulta? 

Etsimme ravintola-alan ammattilaista, joka omaa jo kokemusta A la carte -keittiössä työskentelystä, sekä vastaavista työtehtävistä. Olet toiminut myös esimiestehtävissä, ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi olet vahva tiimipelaaja, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Kehität innokkaasti sekä omaa että tiimisi toimintaa, ja ohjaat muita omalla esimerkilläsi. Tärkeimpänä työntekijän ominaisuutena pidämme kuitenkin ehdottomasti yhteistyökykyä, sekä myös innokkuutta ja todellista halua kehittää itseään ja työympäristöään.  

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen keittiöpäällikkö Petri Koivistolle osoitteeseen petri.koivisto@ikaalinenspa.fi.  

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti puhelin käteen! Keittiöpäällikkömme Petri kertoo mielellään lisää:

p. 0400872819 / Petri Koivisto

 

myyntineuvottelija

Pidätkö myyntityöstä? Puhelimen pärinä ei häiritse sinua, vaan nautit hektisestä ilmapiiristä. Erilaiset asiakkaat ovat tämän työn suola. Tuotamme elämyksiä yksittäisille vapaa-ajan matkustajille, perheille, yrityksille, ryhmille ja kokousasiakkaille. 

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Pääset kehittämään ja ideoimaan erilaisia elämyksiä asiakkaillemme ilman hotelliketjun luomia rajoitteita. Joka päivä on taatusti erilainen! Työ on vakituinen ja 90 h /3 viikkoa. Pääasiallisesti työ sijoittuu arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-18 väliseen aikaan. Palkkaus MaRa TES:in mukaan. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilökuntaedut!

Mitä me toivoisimme sinulta? 

Myyntineuvottelijana palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostitse sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kuuntelet asiakasta ja tarjoat hänelle parhaan mahdollisen vaihtoehdon meidän monipuolisesta majoitustarjonnasta - unohtamatta lisämyyntiä. 
Kokemus ei ole pahitteeksi, mutta voit olla myös alanvaihtaja tai aloittelija. Tiimityöntekijällä asenne ratkaisee! On hyvä, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, omaat hyvät taidot ihmisten kanssa työskentelystä, sinulla on tietoteknistä osaamista sekä kestät painetta hektisissä tilanteissa. Perehdytämme sinut myyntineuvottelijan työhön. Sinulla on myös mahdollisuus saada lisätunteja hotellialan muista töistä.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen myyntipalvelun esimiehelle Paula Kohtamäelle osoitteeseen paula.kohtamaki@ikaalinenspa.fi. Aloitus sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi, sekä haastattelemme jo hakuaikana. Hakuaika 31.5.2022 asti.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti puhelin käteen! Paula kertoo mielellään lisää:

p. 050 390 3033 / Paula Kohtamäki

 

Kokki

Etsimme meille sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia kokkeja. Tarjolla on myös kesätyöpaikkoja sekä kaikkea siltä väliltä!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Jos 7 erilaista ravintolaa ja risteilijän kokoinen keittiö eivät sinua pelota, meillä on juuri sinulle tarjolla kokin pestiä! Tarjoamme ainutlaatuisen paikan työskentelyyn, sekä sopimuksen mukaan vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen tai kesätyöpaikan tai jotain siltä väliltä. Unohtamatta mahtavia työsuhde-etuja. Meillä voit nauttia kylpylän lämmöstä ja saunan löylyistä vaikkapa ennen työpäivää, tai voit kruunata työrupeaman hotelliyöllä huokeaan henksuhintaan.

Mitä me toivoisimme sinulta? 

Sinulta löytyy alan koulutus, mutta olitpa sitten alan ammattilainen tai aloitteleva tähti, meillä asenne ratkaisee!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen keittöpäällikkö Petri Koivistolle osoitteeseen petri.koivisto@ikaalinenspa.fi.  Aloitus sopimuksen mukaisesti.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti puhelin käteen! Keittiöpäällikkömme Petri kertoo mielellään lisää:

p. 0400872819 / Petri Koivisto

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖ

Etsimme nyt keulahahmoa hotellin vastaanoton tiimin vetäjäksi. 

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Kokoaikainen (112,5 h / 3viikkoa) ja vakituinen työsuhde. Työajat sijoittuvat pääosin klo 7-23 välille. 
Tarjoamme vaihtelevat työpäivät upean tiimin kanssa!
Meillä on monipuolinen työympäristö energisessä Resortissamme, kauniin Kyrösjärven rannalla, kilpailukykyinen palkkaus, käytössä yrityksemme kannustinjärjestelmä, sekä hyvät henkilökuntaedut .

Mitä me toivoisimme sinulta? 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavasta esimiestyöstä, hyviä lähiesimiestaitoja, joustavuutta, sekä ongelmanratkaisua muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi intohimoista asennetta asiakaspalveluun!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen Hotellipäällikkö Marja Helanderille osoitteeseen marja.helander@ikaalinenspa.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti puhelin käteen!

Hotellipäällikkömme Marja kertoo mielellään lisää:
p. 0400 626644 / Marja Helander

 

kesätöihin meille?

Tarjoamme kahdelle reippaalle nuorelle mukavaa tekemistä kesäksi! Työstä maksetaan luonnollisesti kelpo palkka. Nuorten tehtävänä olisi hoitaa, osittain itsenäisestikin, Resortin välinevuokrausta ja osallistua tämän lisäksi myös muihin avustaviin työtehtäviin. Kokemusta ei sen ihmeemmin tarvita, hommiin perehdytämme kyllä!

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta ja uskallusta asioida asiakkaidemme kanssa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä luotettavuutta.

Työt alkavat juhannuksesta ja jatkuvat aina elokuulle - koulujen alkuun asti.

Hae mukaan joukkoomme!

Työmäärä keskimäärin 90h/3vkoa
Palkkaus TES mukainen

Hakemukset ja lisätiedot:

juha.lehtinen@ikaalinenspa.fi

0451144177

 

tarjoilija

Etsimme joukkoon iloiseen lisää salityöntekijöitä. Tarjolla töitä kesäksi, viikonlopuiksi, opiskelun lomaan tai ihan kokoaikaisestikin!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Oletko aina haaveillut työstä risteilyaluksella, mutta tulet kovin helposti merisairaaksi? Meillä on sinulle ratkaisu! Ikaalinen Spa & Resortissa löydät kaikki samat työmahdollisuudet ja vähän enemmänkin, kuin valtameriristeilijältä! Meiltä löytyy 7 erilaista ravintolakonseptia ja työtehtäviä aamiaiselta yön biletykseen keikoillamme tai yökerhossa! Vanha kliseinen sanonta, joka päivä on erilainen, todellakin pätee meillä! Olitpa siis kahvilatyöntekijä, baarimikko, kokouskonkari, ala carte tarjoilija, hovimestari, kassatarjoilija tai jotkin siltä väliltä, tule mukaan joukkoon kehittämään toimintaamme kohti pohjoismaiden mielenkiintoisinta kylpylähotellia!

Mitä me toivoisimme sinulta? 

Olitpa sitten alan ammattilainen tai aloitteleva tähti, meillä asenne ratkaisee! Anniskelu- ja hygieniapätevyys olisi hyvä olla kunnossa viimeistään töiden alkaessa.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse palkkatoiveineen Ravintolapäällikkö Juha Lehtiselle osoitteeseen juha.lehtinen@ikaalinenspa.fi.  Aloitus sopimuksen mukaisesti.
Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti puhelin käteen! Ravintolapäällikkömme Juha kertoo mielellään lisää:
p. 045 1144 177 / Juha Lehtinen

 

 

Lähetä avoin hakemus

Eikö sinulle löytynyt sopivaa avointa paikkaa? Olisitko kiinnostunut esimerkiksi vastaanottovirkailijan tai tarjoilijan paikasta? 

Voit laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@ikaalinenspa.fi