08-06-2023 03:47:52
1686185272

-1686185272

Varaa majoitus

DJI_0562.jpg
Ikaalinen

Suomen Pariisi

Kulttuuri-, matkailu- ja kylpyläkaupunki Ikaalinen kutsuu!

Ikaalinen Spa & Resort on mainio tukikohta paitsi lähiseudun ja Ikaalisten kaupungin tutkimiseen, mutta myös koko Luoteis-Pirkanmaahan ja Pohjois-Satakuntaan tutustuessa.

 

IMG_5607.JPEG

Valloita Wanha Kauppala sähköpyörällä!

Tiesitkö, että Suomen vanhin kauppala, Ikaalisten Wanha Kauppala, sijaitsee pyöräteitä pitkin vain 7 kilometrin päässä Resortilta? Talvella jään yli matkaa on vain pari kilometriä. Sähköavusteisilla fatbike-pyörillä visiitti aikoinaan Suomen vanhimmaksi, pienimmäksi ja kauneimmaksi kuvaillussa kauppalassa on mukava päiväaktiviteetti. 

Tutustu sähköpyöriimme

Tapahtumat ikaalisissa ja lähiseudulla
 

Ikaalinen Spa & Resort on erinomainen paikka perusleirille, kun tiesi kulkee Ikaalisiin, Parkanoon, Hämeenkyröön tai vaikkapa Kankaanpäähän. Maukas ja monipuolinen aamiaisemme tarjoaa hyvän lähtökohdan niin messupäivään kuin retkille alueen ainutlaatuisten luontonähtävyyksien äärelle. Uiminen, sauna ja illallinen puolestaan palauttaa voimat niin festivaalipäivän kuin anoppilassa vietetyn viikonkin jäljiltä.
Varaa majoitus

Kuva saunafestivaaleilta

Pirkanmaan erämessut

Parkanossa 9.-11.6.2023
Pirkanmaan erämessut on elämyksellinen koko perheen tapahtuma Parkanossa. Messuilta löydät kaiken tarvittavan retkeilyyn, ulkoiluun, kalastukseen sekä metsästykseen.

pirkanmaaneramessut.fi

 

Sata-Häme soi

Ikaalisissa 29.6.-2.7.2023
Ikaalinen on jälleen täynnä musiikkia, tapahtumia ja iloista meininkiä, kun Sata-Häme Soi täyttää tienoon. Kultaisen ja hopeisen harmonikan kilpailut, pelimannimestaruuskilpailut ja tapahtumat koko perheelle ovat kesän kohokohta.

Satahamesoi.fi

Kuva saunafestivaaleilta

26. saunafestivaalit

Ikaalisissa 14.-15.7.2023
Saunaseura Ikaalisten Löylynlyöjien perinteiset Saunafestivaalit tuovat Toivolansaaren leirintäalueelle Kyrösjärven rantaan upeita siirrettäviä saunoja ja paljuja. Lisäksi paikalla on tuotemyyjiä ja erilaisten hoitojen antajia.

saunafestivaalit.fi

 

Puistofilosofia 2023 -logo

XIII Puistofilosofia

Ikaalisissa 18.-22.7.2023
Puistofilosofia-viikko on Ikaalisissa vuosittain järjestettävä ajattelun ja dialogin festivaali, jossa ihmiset kokoontuvat puiston siimekseen – sokraattiseen tapaan – keskustelemaan heitä kiinnostavista aiheista.

puistofilosofia.fi