21-06-2024 07:01:54
1718942514

-1718942514

Varaa majoitus

ikaalinen_spa_MTUI_some_1080x1080_kuva2.jpg
Ikaalinen Spa & Resort

Meillä tehdään uusia ihmisiä

Kylpylätoiminta Ikaalisissa täyttää 140 vuotta ja Ikaalisten kylpylä aloitti nykyisen Ikaalinen Spa & Resortin alueella 60 vuotta sitten! Juhlavuoden aikana tuomme takaisin suomalaisten rakastaman mainoslauseen "Meillä tehdään uusia ihmisiä" ja muistelemme muutenkin menneitä vuosikymmeniä.

Juhlavuoden kunniaksi Ikaalinen Spa & Resort lanseeraa ennennäkemättömän kampanjan:

Varaa kylpyläloma kahdelle tälle keväälle, ja mikäli meillä tehtiin uusia ihmisiä, saatte ensi keväänä palkinnoksi loman teille kolmelle täysin ilmaiseksi! 

Varaa lomasi

*Lue kampanjan ehdot alta.

ikaalinen_spa_MTUI_kampanjasivu_kuva3.jpg

Läheisyys luo lisää läheisiä

Kumppanuuden koreografioille paras mahdollinen ympäristö on tietenkin loma ja hotelli. Mikäli perheen pääluku Ikaalinen Spa & Resortissa lomailun ansiosta kasvaa, saatte ensi vuonna ilmaisen loman!

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme!

ikaalinen_spa_MTUI_kampanjasivu_kuva2.jpg

Tarjouksen ehdot 

Kampanjaan liittyvän palkintoloman lunastamiseksi kaikkien seuraavien ehtojen tulee täyttyä: 

  1. Asiakkaalla tulee olla kahden (2) hengen lomavaraus kampanja-ajalle 29.2. – 31.5.2024.
  2. Asiakkaalle tulee olla syntynyt uusi ihminen 1.11.2024 – 28.2.2025 ja tämän uuden ihmisen tulee olla mukana palkintolomalla.
  3. Asiakas vakuuttaa, että lomalla Ikaalinen Spa & Resortissa oli likistävä, yhteenpunova ja siten erottamaton rooli uuden ihmisen syntymässä. 
  4.  Jos kohta 1. ja 3. täyttyvät, mutta kohta 2. jää täyttymättä terveydellisten haasteiden vuoksi, palkinto voidaan silti lunastaa.

Palkintoloma tarkoittaa majoitusta alkuperäistä varausta vastaavassa huoneessa 29.2. – 31.5.2025. Tarjous ei koske day spa- tai ravintolapalveluita, aktiviteettejä eikä välitysmyynnissä olevia majoituksia. Palkintoloman tarkka ajankohta ja huonetyyppi saatavuuden mukaan. 

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koskee vain uusia varauksia. Palkintoloma tulee varata 30 vuorokautta ennen loman alkua myyntipalvelustamme sähköpostitse myynti@ikaalinenspa.fi. Säilytä alkuperäinen varausvahvistus palkintoloman varausta varten.

Varaa lomasi

 

Hommatkaa huone

Tiesitkö, että majoituskin voi olla elämys? Tai että maailman julkkisten suosimia lasi-igluja löytyy meiltäkin, eikä yö niissä edes maksa omaisuuksia? Tässä romanttisimpia majoitusvaihtoehtojamme.

 

Ikaalinen_Spa_Lakeside_suites_2.jpg

Öitä jotka muistetaan ikuisesta

Onko mitään romanttisempaa kuin tähtitaivaan tai auringonlaskun katseleminen oman rakkaan kainalossa?

Lakeside Suitet ovat Ikaalinen Spa & Resortin uusin, luksustason huoneluokka. Keväällä 2022 valmistuneet, osin lasikattoiset ja modernit lasiseinäiset hirsirakennukset tekevät öistä Ikaalisissa entistäkin elämyksellisempiä.

Varaa lomasi

aurora2.jpg

Lasi-iglun tunnelmaa

Majoitu pienessä, mutta tunnelmallisessa AuroraHutissa! Käytössämme on kaksi AuroraHutia, jotka soveltuvat majoitukseen vuoden ympäri. 

Varaa lomasi

_JPL3232.jpg

Sviitti

Upeasta sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia myös oman saunan löylyistä. Päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on muhkea jenkkisänky, sekä olohuoneessa lisävuoteeksi avattava vuodesohva. Huoneessa on minibaarivalikoima, parveke järven puolelle, kylpyhuone ja sauna, kylpytakit, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, Nespresso-kone, työpöytä ja tuoli. Sviitti on savuton. 

Varaa lomasi

 

Yhteistä aikaa

Tunnelma, tunteet ja läsnäolo. Niistä on romantiikka rakennettu ja ennen valkoisiin lakanoihin kietoutumista kannattaa istahtaa yhdessä vaikkapa valkoisen pöytäliinan ääreen.

 

2022_Ikaalinen_Spa_Ravintola_29-Hires.jpg

Romantiikan polttoainetta 

Tutkimuksen mukaan aivot reagoivat helpommin romanttisiin viesteihin silloin, kun he ovat kylläisiä. A la carte Tuomarla tarjoaa yhden maakunnan parhaista makuelämyksistä, jossa korostuvat paikalliset tuottajat ja kausituotteet.

Lue lisää ravintoloistamme 

_JPL1422 (1).jpg

Virittäytykää yhteiseen säveleen

Mitä jos ajoittaisit lomanne lempiartistinne illalle? Musiikki on täydellinen matkalippu arjen tuolle puolelle ja alkusoitto ikimuistoiseen iltaan! Ikaalinen Spa & Resortissa vierailee kevään aikana suuri joukko maamme eturivin artisteja Arttu Wiskarista Steve'n'Seagullsiin ja Reino Nordinista Matti Airaksisen ysäri-iltaan.

Katso tapahtumakalenterimme