27-01-2023 06:55:39
1674795339

-1674795339

Varaa majoitus

Hoitopaketit

Tropical Sensation

120 min / 189 €

Upea ja kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää ihollesi räätälöidyn hemmottelevan BD Medical kasvohoidon, kuumilla kivillä tehtävän hieronnan sekä rentouttavat käsi ja jalkahieronnat. Hoidon jälkeen iho on heleä ja olo kokonaisvaltaisesti rentoutunut.

Tropical Escape

90 min / 149 €

Tämä ylellinen hoitopaketti sisältää kevyen kasvohoidon kotimaisilla BD Medical tuotteilla, hellivän jalkahoidon ja hoidon kruunaa rentouttava intialainen päähieronta. Tunne kuinka kehosi rentoutuu.

Tropical Relaxation

60 min / 119 €

Harmoninen hemmotteluhoito aloitetaan kasvojen ja jalkojen kuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla. Hoidon päätteeksi saat nauttia intialaisen päähieronnan rentouttavasta vaikutuksesta.

Tropical Gentlemen

90 min / 149 €

Kiireisen miehen pelastus. Tämä rentouttava ja stressiä poistava miehille suunnattu hoitopaketti sisältää lihaskireyksiä avaavan selkähieronnan sekä ihotyypin mukaisen kosteuttavan ja puhdistavan BD Medical kasvohoidon sekä hellivän jalkahoidon. Tunne kuinka stressi hellittää.

Tropical Moment for kids

30 min / 45 €

Lasten oma hemmotteluhoito alkaa ylellisellä jalkakylvyllä, jonka jälkeen siistitään varpaiden ja sormien kynnet. Hoito jatkuu jalkojen ja käsien rentouttavalla hieronnalla. Halutessasi lakkaamme myös kynnet.

Tropical duo

75 min / 236 €

Rentouttava hemmotteluhetki teille kahdelle. Hoito aloitetaan vartalon kuivaharjauksella, joka kuorii ja pehmittää ihon pinnan. Kuorinnan jälkeen tehdään klassisiin tekniikoihin perustuva rentouttava hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti. Hoito päätetään hemmottelevaan päähierontaan.
Huom! Varaus vastaanotosta vai dayspa@ikaalinenspa.fi.