08-06-2023 05:03:26
1686189806

-1686189806

Varaa majoitus

Hoitopaketit

Tropical Sensation

120 min / 189 €

Upea ja kokonaisvaltainen hoitoelämys sisältää kuumilla kivillä tehtävän hieronnan jaloille ja selälle, ihollesi räätälöidyn hemmottelevan BD Medical kasvohoidon sekä rentouttavan käsihieronnan. Hoidon jälkeen iho on heleä ja olo kokonaisvaltaisesti rentoutunut. 

Tropical Escape

90 min / 149 €

Tämä ylellinen hoitopaketti sisältää hellivän jalkahoidon ja  kevyen kasvohoidon kotimaisilla BD Medical tuotteilla. Hoidon kruunaa rentouttava päähieronta. Tunne kuinka kehosi rentoutuu. 

Tropical Relaxation

60 min / 119 €

Harmoninen hemmotteluhoito aloitetaan  jalkojen ja kasvojen kuorinnalla sekä rentouttavalla hieronnalla. Hoidon päätteeksi saat nauttia rentouttavan päähieronnan  vaikutuksesta.

Tropical Gentlemen

90 min / 149 €

Kiireisen miehen pelastus. Tämä rentouttava ja stressiä poistava miehille suunnattu hoitopaketti sisältää kevyen jalkahoidon, ihotyypin mukaisen kosteuttavan ja kirkastavan BD Medical kasvohoidon sekä rentouttavan selkähieronnan. Tunne kuinka stressi hellittää.

Tropical Moment for kids

30 min / 45 €

Lasten oma hemmotteluhetki, jossa siistitään varpaiden ja sormien kynnet ja halutessa myös kynnet lakataan valitsemallasi sävyllä. Hoito päättyy jalkojen ja käsien rentouttavaan hierontaan.

Tropical duo

75 min / 236 €

Rentouttava hemmotteluhetki teille kahdelle. Hoito aloitetaan vartalon kuivaharjauksella, joka kuorii ja pehmittää ihon pinnan. Kuorinnan jälkeen tehdään klassisiin tekniikoihin perustuva rentouttava hieronta, joka hoitaa vartaloa ja kohottaa mielialaa. Käsittely vapauttaa kehon jännityksiä ja hellii väsyneitä lihaksia tehokkaasti. Hoito päätetään hemmottelevaan päähierontaan. Huom! Varaus vastaanotosta tai dayspa@ikaalinenspa.fi