21-06-2024 07:21:24
1718943684

-1718943684

Varaa majoitus

lola.png
Ikaalinen Spa & resort

Meillä tehdään uusia ihmisiä

Ikaalinen Spa & Resort palautti juhlavuoden kunniaksi käyttöön edeltäjänsä Ikaalisten kylpylän tunnetuksi tekemän sloganin "Meillä tehdään uusia ihmisiä". 
Vuosikymmenestä toiseen Ikaalisissa on käyty kylpemässä ja viettämässä aikaa uudistumisen, hyvien hetkien ja kuntoutumisen vuoksi. 

Jos etsit kevään 2024 Meillä tehdään uusia ihmisiä -kampanja, löydät sen täältä: Meillä tehdään uusia ihmisiä -kampanja

Uusia ihmisiä vuosikymmenestä toiseen

Tyyli muuttuu – Kylpyläloma pysyy! 

Vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen kylpyläloma toimii aina. Perheen, ystävien, sutinan, työporukan tai kenen vain kanssa. Juhannus- tai joulusauna, määmatka tai haliloma, tiimipäivä tai Kuukauden paras myyjä -palkinto. Edeltäjämme ja nyt Ikaalinen Spa & Resort on 60 vuoden ajan tunnettu ihmisten uudistajana ja sillä tiellä palvelemme tänään ja huomennakin elämän kaikissa käänteistä. Aina on hyvä syy tulla kylpylään!

Hyviä syitä: lomapaketit

Tanssiseuraa jo 60 vuotta

Tanssi on aina ollut erottamaton osa Ikaalislaista kylpyläkokemusta. Keskiviikkoiset tähtitanssit tuovat lavallemme tanssitaivaan kirkkaimmat tähdet ja tanssikansa voi luottaa, että tanssiseuraakin löytyy viikosta toiseen. 

Jos perinteiset paritanssit eivät ole sinun juttusi, niin tiesithän, että meillä vierailevat myös muut eturivin artistit Menoehtoo-iltojen merkeissä. 
Tähtitanssit Menoehtoot

Aktiivisen lomailun edelläkävijä! 

Lomailun tapoja on yhtä monta kuin lomailijoita. Yksi haluaa loikoilla porealtaassa, toinen nauttii Day spa:n hoidoista ja hieroinnoista ja kolmas nollaa aktiviteettien parissa. Ja aktiviteettejähän meiltä löytyy! Sukupolvesta toiseen Ikaalinen on tunnettu aktiivisen lomailun edelläkävijänä ja edelleen vuosittain investoimme uusiin tapoihin unohtaa arki ja työt. Miltä kuulostaisi sähköavusteiset leveärenkaiset fatbiket, pickleball tai kesän 2024 uutuus: kelluva vesipuisto? 

POLKUPYÖRÄT & SÄHKÖ-FATBIKET Pickleball vesipuisto

Romantiikan luottokohde – isältä pojalle! 

Tunnelma, tunteet ja läsnäolo, niistä on täydellinen arjen unohtava lomatunnelma tehty. Ikaalinen Spa & Resort on tarjoillut silmiinkatseluun sopivia fyysisiä ja henkisiä tiloja vuosikymmenet – olisiko tänä kesänä teidän vuoronne tulla rakastamaan itseänne ja toisianne? 

Joko tunnet romanttiset lomapakettimme? Tai miten olisi tasokas lasikattoinen Lakeside suite omalla ulkoporealtaalla?

Kullan kanssa Lakeside suites