21-06-2024 08:18:12
1718947092

-1718947092

Varaa majoitus

vastaus_kaikkeen_logo-punainen_medium.jpg
Ikaalinen Spa & Resort

Vastaus kaikkeen

Myötä ja vastoinkäymisissä

Mitä elämä tuokin eteesi, Ikaalinen Spa & Resort on vastaus kaikkeen ja oikea paikka jokaisessa elämäntilanteessa. Monipuoliset palvelumme on luotu tarpeisiisi tulet sitten yksin tai kaksin, perheen tai työporukan kanssa. On matkassasi rakkautta, surua, toivoa, jännitystä, korvatulpat tai messumateriaaleja, olet aina tervetullut!

Omaa aikaa, laatuaikaa, työaikaa, aikaa muuten vain... 

Kaipaatko aikaa itsellesi? Vai pakopaikkaa arjesta teille kahdelle? Laatuaikaa perheen kanssa? Työtiimille tai asiakkaille jotain erityistä? Monipuolinen palvelu-, ravintola- ja majoitustarjontamme on luotu vastaamaan asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin. Ja jos keksit kysyä jotain mitä meillä ei muka ole, laittavat kokeneet asiakas- ja myyntipalvelun ammattilaisemme yleensä asiat järjestymään!  

Ikaalinen_Spa_Lakeside_suites_2.jpg
Mitä tekisin, kun...

ajattelin yllättää puolison jotenkin?

Elämässä tulee hetkiä, jolloin haluat tarjota itsellesi, mielitietyllesi tai vaikka rakkaalle ystävälle jotain aivan erityistä. Jos mielessä on positiivinen yllätys: Lakeside Suitet ovat uusin luksustason huoneluokkamme. Keväällä 2022 valmistuneet osin lasikattoiset ja lasiseinäiset modernit hirsirakennukset on luotu iltoihin ja öihin, joista haluat ikimuistoisia.

Kuohuviini ja pieniä herkkuja huoneeseen toimitettuna sekä klassiset hieronnat molemmille kruunaavat elämyksen.

Lakeside suites

2.png
Mitä tekisin, kun...

loma ja työ pitäisi yhdistää? 

Mitä siitäkin tulisi, jos työpäivän aloittaisi aamu-uinnilla, istuisi valmiiseen aamiaispöytään, avaisi tietokoneen omassa rauhassa järvimaisemaa katsellen ja työpäivän jälkeen menisi hierontaan ja höyrysaunaan? Uskomme, että siitä tulisi erinomainen työpäivä!

Hiljennä häly - myllytä mietteitä.

Etätyöpaketit

IMG_7188.jpg
Mitä tekisin, kun...

lapsilla on lomaa, mutta minulla ei?

Kylpylähotellimme on täydellinen paikka, kun osalla perheestä on lomaa, mutta aikuisen pitäisi tehdä etätöitä. Vesitropiikin vapaa käyttö kuuluu majoitukseen eikä tekeminen siihen lopu: sisältä löydät niin keilaradat kuin palloiluhallinkin ja ulkona energiaa saa purettua vaikkapa minigolfiin ja frisbeegolfiin tai vaikka maastopyörän vuokraamalla. Etätyö onnistuu huoneen rauhassa tai kahvilapöydässä.

 

vastaus_kaikkeen_pikkujoulu-punainen.jpg.jpg
Mitä tekisin, kun...

firman pikkujouluihin pitäisi keksiä jotain?

Pikkujoulu Ikaalinen Spa & Resortissa on takuumärkä! Mielikuvissa firman pikkujoulut ovat märkiä juhlia. Kokemuksemme mukaan, jos haluat nauttia märästä oikein kunnolla, kylpylä on siihen erinomainen paikka. Sen lisäksi, että meillä on 500 kuutiota vettä, takaavat 7 ravintolaamme ja monipuoliset palvelumme markkinoiden laajimman märkävalikoiman: kylpylässä kastunut, hiestä märkä, hieronnasta öljyinen ja vesiliukumäessä vettynyt. 

Takuumärkä pikkujoulu

RaskastaJoulua.jpg
Mitä tekisin, kun...

menojalkaa vipattaa?

Juhlatuulen yltyessä Menoehtoo on parasta, mitä sinulle voi tapahtua! Menoehtoo tarkoittaa keikkailtaa, jolloin Suomen eturivin artistit valtaavat lavan. Etkot, juhlat ja jatkot tapahtuvat saman katon alla ja jälkeinen päivä alkaa jokaiseen majoitukseen kuuluvalla valmiiksi katetulla aamiaiselle.

Menoehtoo-paketit

IMG_2263.JPEG
Mitä tekisin, kun...

tarvitsen omaa aikaa?

On aikoja kun pitää ottaa etäisyyttä ja olla yksin. Kauniin luonnon keskellä, upeiden metsien laidalla ja välkkyvän kyrösjärven rannalla sijaitseva Ikaalinen Spa on erinomainen paikka myös vain olla, kerätä voimia ja selkeyttää ajatuksia. Mikä sitten onkaan sinun juttusi: voit lähteä melomaan yksin järvellä aamu-usvaan, löhötä Day spa -hoitolan hellissä käsissä tai nostaa rautaa salilla. Hotellin valkoiset lakanat, erinomainen jonkun muun tekemä ruoka ja henkilökuntamme, joka on paikalla sinua varten, auttaa moneen murheeseen. 

Ikaalinen spa & Resort
– Vastaus kaikkeen!