Varaa majoitus

DJI_0183.JPG
IKaalinen Spa & Resort

Sijainti ja saapuminen

Meille on helppo saapua ympäri Suomea. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen.

Pysäköinti on maksutonta ja meiltä löytyy myös lämpöpistokepaikkoja joita voi käyttää veloituksetta. Niitä ei kuitenkaan voi varata etukäteen.
Aivan päärakennuksen edestä löytyy parkkitila, jossa on inva- sekä sähkölatauspaikkoja.

Parkkihalli löytyy oikealta puolelta päärakennuksen yhteydestä, kun ajat Tuomarlanraittia pitkin. Parkkihallipysäköinti maksaa 10€/vuorokausi, ja maksu suoritetaan hotellin vastaanottoon, josta saat poistumiskoodin oveen. Lisää parkkitilaa löydät länsipuolelta, aivan päärakennuksen lähettyviltä jossa on myös bussipysäkit. Jatkaessasi suoraan sen ohi noin 400 metriä, saavut Loft-rakennuksen luo jonka edustalta löytyvää pysäköintialuetta voit myös hyödyntää. Lisäksi Kylpylä-Hotellin ja Termen edestä löydät omat pysäköintitilat.

Pysäköintikartta

Meille pääsee myös julkisilla!

Pysäkki löytyy suoraan kylpylämme edestä.
Linja-autot kulkevat arkisin noin 2 kertaa päivässä vaihto-linjalla Tampereelta (n. 1 h 20 min)
Parkanosta päin pääsee meille suoralla linjalla myös arkisin noin 2 kertaa päivässä (n. 25 min).

Tarkemmat aikataulut: matkahuolto.fi

Kylpylältämme pääsee taksilla Ikaalisten keskustaan, josta liikkuu enemmän linja-autovuoroja.
Matka on autolla taittaen noin 6,5 kilometriä ja kestää noin 8 minuuttia.

Kirjautuminen hotelliin

Lähtökohtaisesti kaikissa majoituksissamme sisään pääsee kirjautumaan majoituspäivänä kello 15:00. Uloskirjautuminen on lähtöpäivänä kello 12:00.

ikaalinen_lataus.jpg

Sähköautojen lataus


Parkkihallista löytyy latauspisteitä jotka toimivat lähimaksulla hintaan 20 cent/kWh. Parkkihallissa sijaitsevat latauspisteet lopettavat veloituksen ja lataamisen automaattisesti kun akku on täynnä.

Myös ulkona on latauspaikkoja (5kpl) ja ne sijaitsevat pääsisäänkäyntimme edessä, vihreäksi maalatulla alueella. Pikalatauskentän osalta maksu on 20 snt/min ja type2-latauspisteen osalta 20 snt/kWh. Pikalaturin lataustehomaksimi on 60 kW. Maksu suoritetaan helposti lähimaksulla. Kortille tehdään näytöllä näkyvä katevaraus ja latauksen päätteeksi kortilta veloitetaan latauksen hinta ja erotus palautetaan kortille heti.

Huom! Mitään veloitusta tai katevarausta ei tehdä, jollei kaapelia ole ohjeen mukaisesti kytkettynä autoon. Kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä suoraan laitteisiin merkittyyn asiakastuen numeroon +358 40 123 9134.

Tiedotteen uudistuneesta sähköautojen latausmahdollisuudesta voit lukea täällä:

Lue tiedote