Varaa majoitus

DJI_0183.JPG
Ikaalinen Spa & Resort

Sijainti ja saapuminen

Osoitteemme on Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen.

Pysäköinti ulkona, sekä lämpöpistokepaikoilla on maksutonta, paikkoja ei voi varata etukäteen. Päärakennuksen edestä löydät myös invapaikat.

Parkkihalli sijaitsee päärakennuksen oikealla puolella. Pysäköinti hallissa maksaa 10€/vrk, ja maksu suoritetaan hotellin vastaanottoon, josta saa poistumiskoodin oveen. Kaikki pysäköintialueemme löydät alla olevasta kartasta.

Pysäköintikartta

Julkinen liikenne

Pysäkki löytyy suoraan päärakennuksemme edestä.
Linja-autolla kautta pääset meille arkisin noin 2 kertaa päivässä Tampereelta, sekä Parkanosta. 6.6. alkaen Resortillemme kulkee myös Länsilinjojen suora express-vuoro Tampereelta. Tarkemmat aikataulut löydät Matkahuollon sivuilta.

Resortiltamme pääsee taksilla Ikaalisten keskustaan, matka on autolla taittaen noin 6,5 kilometriä ja kestää noin 8 minuuttia.

Kirjautuminen hotelliin

Lähtökohtaisesti kaikissa majoituksissamme sisään pääsee kirjautumaan majoituspäivänä kello 15:00. Uloskirjautuminen on lähtöpäivänä kello 12:00.

ikaalinen_lataus.jpg

Sähköautojen lataus


Parkkihallissamme on latauspisteitä, jotka toimivat lähimaksulla hintaan 20 cent/kWh. Nämä latauspisteet lopettavat veloituksen ja lataamisen automaattisesti kun akku on täynnä. Pysäköinti hallissa 10€/vrk.

Päärakennuksen edessä on 5kpl sähköauton latauspaikkoja vihreäksi maalatulla alueella. Pikalatauskentän osalta maksu on 20 snt/min, type2-latauspisteen osalta 20 snt/kWh. Pikalaturin lataustehomaksimi on 60 kW. Maksu suoritetaan lähimaksulla.

Lisää sähköautojen latausmahdollisuudesta, sekä tarkemmat tiedot voit lukea alla olevasta linkistä:

Lue tiedote