23-04-2024 10:01:54
1713855714

-1713855714

Varaa majoitus

DSCF8537.jpg
Uutiset
11.11.2022

Tiedote: Kaikki Menoehtoo-tapahtumat toteutetaan suunnitellusti

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on hakeutunut konkurssiin 10.11.2022.

Ikaalinen Spa & Resortin Menoehtoo-keikat oli suunniteltu järjestettävän yhteistyössä heidän kanssaan.

PÄIVITYS 19.11.

Myös Raskasta Joulua 24.11. järjestettävän keikan onnistuminen on nyt varmistunut! Eli kaikki suunnitellut Menoehtoo-tapahtumat järjestetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Järjestäjänä toimii Ikaalinen Spa & Resort. 

PÄIVITYS 18.11.

Mahtavia uutisia Menoehtoo-tapahtumiimme liittyen! 

Neuvottelut epävarmoina olleiden Menoehtoo-keikkojen osalta on nyt saatu päätökseen, ja voimme ilolla ilmoittaa, että tulemme toteuttamaan tapahtumat itse alkuperäisen aikataulun mukaisesti!

Päätös koskee jokaista Menoehtoo-keikkaa loppuvuoden ajalta, lukuun ottamatta Raskasta Joulua -kiertuetta, jossa meidän keikkamme oli 24.11.
Teemme kaikkemme, jotta myös tämä tapahtuma saataisiin järjestettyä suunnitellusti ja infoamme kanavissamme heti, kun saamme päätöksen. 

Kaikki alla olevat keikat tulevat siis varmuudella toteutumaan, ja jo ostetut liput käyvät luonnollisesti sellaisenaan, kuten myös Menoehtoo-passit:

18.11. Uriah Heep
25.11. Popeda
26.11. Erika Vikman
2.12. Reckless Love
3.12. Arttu Wiskari
5.12. Vesterinen Yhtyeineen
9.12. Ysäribileet
10.12. Portion Boys
16.12. VESALA
17.12. Koko kansan pikkujoulut: Playa Band
31.12. The 69 Eyes

Tapahtumien toteuttaminen on vaatinut paljon neuvotteluita ja töitä, ja olemme helpottuneita, että yhdessä konkurssipesän ja muiden osapuolien kanssa olemme saaneet nämä haasteet ratkaistua.
Toivomme, että saamme teidät sankoin joukoin paikalle. Tervetuloa juhlimaan tapahtumiin kanssamme! 💕

LIPUT MYYNNISSÄ ENNAKKOON LIPPU.FI

PÄIVITYS 17.11.

Marras-joulukuun Menoehtoo-tapahtumiemme tilanteesta on kyselty paljon, ja tässä osaltamme ajantasainen tilannekatsaus niihin.
Tapahtumajärjestäjä RH Entertainment Oy:n konkurssista johtuen keikkojen järjestäminen pitää suunnitella uudelleen ja se tehdään yhteistyössä konkurssipesän kanssa. Neuvottelemme parhaillaan kaikkien alkuperäisesti RH Entertainmentin kanssa yhteistyössä järjestettävien tapahtumien toteuttamisesta, joko niin että voisimme järjestää tapahtumat itse tai jonkin muun kolmannen tahon kanssa.
Tapahtumien lipunmyynti on syksyn aikana sujunut hyvin ja ne ovat erittäin tärkeä osa loppuvuoden tarjontaamme, joten meillä on ehdoton halu kaikki nämä keikat järjestää.
 
Olemme viime perjantaina löytäneet ratkaisun jo järjestettyyn Sexmanen keikkaan; ja eilen saimme neuvottelut päätökseen huomisen Uriah Heep:in keikan toteutuksesta. Neuvottelut kaikkien muidenkin Menoehtoo-keikkojen osalta etenevät.
Yhtään tapahtumaa ei vielä ole peruttu ja meillä on vakaa usko, että ratkaisu näiden järjestämiseen saadaan. Osana prosessia tapahtumien lipunmyynti on väliaikaisesti suljettu lippu.fi palvelussa. Tämä kuuluu konkurssimenettelyyn ja lipunmyynti avautuu uudelleen välittömästi, kun tapahtumien uudelleenjärjestelyt saadaan vahvistettua. Toivomme kärsivällisyyttä ja tiedotamme välittömästi omissa kanavissamme, kun niihin saadaan päätöksiä.
 
Pahoittelemme, jos emme ole jokaiseen kyselyyn tai somekommenttiin pystyneet vastaamaan erikseen. Kiitos jokaiselle lipun ostaneelle, että vaikeiden koronarajoitusten ja -sulkujen jälkeen käytte taas keikoilla! Olemme saaneet kokea hienoja iltoja kanssanne! Kiitos myös jokaisesta yöpymisestä ja ravintolakäynnistä Resortillamme.
 
Lupaamme käydä kaikki vaihtoehdot läpi ja pitää teidät ajan tasalla tilanteesta. Nähdään keikoillamme!

PÄIVITYS 16.11.

Uriah Heepin keikka toteutuu suunnitellusti Ikaalisissa!
Alkuperäisen tapahtumanjärjestäjän konkurssista johtuen olemme neuvotteluissa eri osapuolten kanssa löytäneet ratkaisun, jolla voimme toteuttaa perjantain 18.11. Uriah Heepin keikan itse. 
Keikka järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Liput ovat jälleen ennakkomyynnissä, ja niitä on saatavilla myös ovelta. 
Luonnollisesti jo aiemmin Ikaalinen Span keikalle ostetulla lipulla pääsee normaalisti sisään.
Olemme tehneet kaikkemme perjantaisen keikan järjestämiseksi, ja on upeaa saada bändi meille esiintymään!
🎟️ LIPUT TÄÄLTÄ

Jatkamme myös herkeämätöntä työtä, jotta muut tulevat Menoehtoo-keikat saadaan toteutettua suunnitellusti ja tiedotamme lisää, kun tilanne varmentuu!
 

Kaikki uutiset

Jaa uutinen: