21-06-2024 06:33:40
1718940820

-1718940820

Varaa majoitus

1610_lomallo_0190_2 JPEG.jpg
Uutiset
19.06.2023

Monien mahdollisuuksien WoW

Hely ja Jouko Sopukki Kirkkonummelta vierailivat Ikaalinen Spa & Resortin uudessa, upeasti remontoidussa huoneistossa kesäkuun alussa.

Olette keväällä ensimmäisten joukossa hankkineet Ikaalisista upean, remontoidun huoneisto-osuuden ja nyt olette ensimmäistä kertaa omassa, juuri valmistuneessa asunnossa. Millainen on ensireaktionne?
Hely- "Oli aivan ihana tulla siistiin, puhtaaseen ja upeaan, juuri remontoituun huoneistoon. Kaikki materiaalit on laadukkaita ja värimaailma sisustuksessa on silmiä hivelevän kaunis."
Jouko- "Huoneisto on todella kompakti, kaikkea löytyy, mitä ikinä lomalla tarvitaan ja neliöt on kyllä hyödynnetty mahtavasti. Meidän lastenlapset juoksivat ensimmäisenä parvelle, joka oli heistä aivan parasta, siitä tulikin heidän ikioma paikka loman ajaksi."
Hely- "Ainoa pieni miinus siistille ihmiselle, oli kalustuksesta unohdettu rikkalapio ja harja, jotka kiinteistöhuolto kuitenkin nopeasti toimitti😊"

Oliko Ikaalinen teille entuudestaan tuttu paikka?
Hely- "Yhden kerran olin 20 vuotta sitten käynyt. Lomapaikkana Ikaalinen on muuttunut melkoisesti edukseen ja niin hyvään suuntaan, että melkein en tunnistanut entisekseen. Olemme matkailleet Suomessa paljon ja meille tuli täällä heti sellainen todella rento tunnelma ja tervetullut olo – tule sellaisena kuin olet, tähän toiseen kotiisi."

Lapsenlapset Irina ja Oliver, mitä olette pitäneet Ikaalisista ja mikä on ollut lomassa parasta?
"Kylpylä, ulkopelit ja keilaus oli parasta ja tekemistä riitti joka päivälle. Ukkikin innostui leikkimään 😊 ja parvella nukkuminen oli kyllä mukavaa! Seuraavalla lomalla vuokraamme kanootit ja otamme kisan sulkapallossa."

Teille osaomistus ei ole uusi tuttavuus, teillä oli aiemmin omistuksessa Villas osake Himoksella. Mitkä olivat suurimmat syyt, miksi vaihdoitte omistuksen Ikaaliseen?
"Tässä on paljon pienemmät kulut, mahtavat omistajaedut, huoneiston monikäyttöisyys arkena tai viikonloppuna, Ikaalinen Span palvelut ja paljon vähemmän kausivaihtelua vuokrauksessa eli tästä saa myös tuottoa.
Me emme koskaan käyttäneet entistä kohdetta itse, lapset kävivät siellä joskus. Nyt halusimme sellaisen lomapaikan, jota voi hyödyntää koko perhe ja nauttia lomista."

Ostitte kaksi osuutta kohteesta. Onko tarkoituksena vuokrata kaikki 10 viikkoa jatkossa vai käyttää niitä osittain itse?
"Kyllä me varmaankin suurilta osin annetaan Ikaalisen vuokrata meidän omistukset ja me tullaan hyödyntämään omistajien pikavarauksia. Parastahan tässä on se, että ei tarvitse itse hoitaa vuokrausta, vaan antaa ammattilaisen hoitaa hommat."

Ikaalisen omistuksiin tulee mukana Lomallon matkapalvelu, oletteko ehtineet hyödyntämään sitä?
"Me ollaan oltu Lomallon asiakkaana jo vuosia ennen Ikaalisen ostoa. Meidän pojan perhe on käynyt Lomallon kautta Espanjassa ja me itse Pajuniemen kartanossa Sotkamossa useammankin kerran. Syyskuussa mennään isommalla porukalla syntymäpäiviä viettämään Lomallon kautta varattuun kohteeseen ja loppuvuodesta Espanjaan. Koko perhe on käyttänyt palvelua, se on kyllä näppärää ja helppoa😊"

Ikaalinen Lofts omistuksena:

Voit hankkia kohteesta 1/10 osuuden, kokonaisen huoneiston tai omistuksen siltä väliltä. 1/10 omistuksessa on käytössä vuodessa 5 viikkoa, jotka kiertävät vuosittain eri viikoille. Voit käyttää haluamasi määrän ja loput vuokraa Ikaalinen Spa & Resorts. Omistus on monikäyttöinen myös käytön suhteen, voit käyttää omistuksesta arkipäivät itse ja jättää vuokraukseen viikonlopun tai toisinpäin. Käyttää itse koko viikon tai jättää vuokraukseen. Käytät sitä mitä tarvitset, mahtavia omistajaetuja maailmanlaajuisesti ja Ikaalinen Spa & Resorts vuokraa kohdetta silloin, kun et käytä sitä itse.

Varaa esittely, soita Lomaneliöille 0942727337

Kaikki uutiset

Jaa uutinen: