16-04-2024 04:41:38
1713231698

-1713231698

Varaa majoitus

LAKESIDE (9).jpg
Uutiset
22.03.2022

Lakeside Suites

Ikaalinen Spa & Resort jatkaa perinteikkään alueen voimakasta kehittämistä ja määrätietoista investointiohjelmaa uusien luksusluokan Lakeside Suitejen rakentamisella.

Elämyksellisyys on matkailutrendien kärjessä ja monipuolisten päiväaktiviteettien lisäksi nyt myös öistä Ikaalisissa tulee uudenlaisia elämyksiä. Samalla alueen monipuolinen majoitustarjonta laajenee palvelemaan entistäkin paremmin myös erityisen laadukkaan majoituksen saralla.


Jokaisesta Lakeside Suitesta avautuu upea järvimaisema Kyrösjärvelle ja osin lasia olevasta katosta on näkymä äärettömään: tähtitaivaalle ja erityisen onnekkaille jopa revontulten tanssiin. “Mahdollisuus katsoa äärettömyyteen on ikiaikaista. Katsominen äärettömyyteen voi parhaimmillaan tarjota kiireiselle nykyihmiselle mielen seesteisyyttä.” sanoo rakennusten suunnittelija Ilmari Mäenpää Olokoto Oy:sta.


Elämykset eivät kuitenkaan jää vain lasin takaa ihailtaviksi: modernien hirsirakennusten
terasseilla on vuokrattavissa kotimaiset Drop-ulkoporealtaat ja huoneiden sisustuksessa
näkyy skandinaavinen selkeys ja tuntuvat kotimaiset ensiluokkaiset luonnonmateriaalit.
Maakunnan moderneimman majoituksen voit yhdistää myös elämyksistä perinteisimpään: Ikaalinen Spa & Resortin maankuulu savusauna on aivan rakennusten edustalla ja varattavissa yksityistilaisuuksiin.


Lakeside Suitet tulevat varattaviksi 31.3.2022 ja majoittumaan pääsee jo 14.4. Kesän tapahtumaviikonloput myydään täyteen nopeasti. Tilaa uutiskirje verkkosivuiltamme ja laita somekanavamme seurantaan, niin kuulet uusista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa!


Tervetuloa mukaan matkallemme kohti Pohjolan mielenkiintoisinta loman ja
työn keskusta!

 

Lisätietoja:
Eero Aho
Toimitusjohtaja
eero.aho@ikaalinenspa.fi
040 823 6888

Kaikki uutiset

Jaa uutinen: