13-07-2024 13:12:06
1720865526

-1720865526

Varaa majoitus

waves.jpg
Uutiset
22.01.2024

Ikaalinen palaa kuntoutuskartalle

Ikaalinen palaa Kelan kuntoutuskartalle: Ikaalinen Spa & Resort ja Härmän Kuntoutus Oy yhteistyöhön.

Pitkien perinteiden kuntoutustoiminta Ikaalisissa saa jatkoa, kun Härmän Kuntoutus Oy aloittaa Kelan tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville (Tules) suunnatun kuntoutuksen tuottamisen huhtikuussa 2024 Ikaalinen Spa & Resortin tiloissa. Yhteistyö tuo saumattomasti yhteen kaksi toimijaa, jotka yhdessä voivat tarjota entistä monipuolisempia kuntoutus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Tules-kuntoutuskurssi tarjoaa ryhmässä toteutuvaa kuntoutusta yli 18-vuotiaille, joilla on tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Kurssilla keskitytään arkipäivän haasteisiin, ja se koostuu 5+5+3 päivän jaksoista noin kuuden kuukauden ajan. Työelämässä oleville on omat kurssit niska-hartia-, selkä- ja alaraajaoireille, kun taas poissaoleville alle ja yli 68-vuotiaille suunnattu kurssi kattaa kaikki tuki- ja liikuntaelinsairaudet. Kuntoutuksessa painotetaan ryhmässä ja pienryhmässä jaettavaa tietoa, toiminnallisia harjoitteita, liikuntamuotojen kokeilua ja vertaistuen hyödyntämistä.

Härmän Kuntoutuksen missio yhteiskunnallisena yrityksenä on tukea kestäviä työuria ja ikääntyessä toimintakyvyn säilymistä, ja toimintaa on laajennettu myös muille paikkakunnille. Ikaalisten kylpylän alueella on pitkät perinteet kuntoutuspalveluiden tuottamisesta ja nyt uudistuneen Spa & Resortin omistajien tahtotilan ja yhteistyöhalun ansiosta se tarjoaa upean ja laajan pihapiirin ja ympäristön, jossa voidaan tuottaa laadukkaita kuntoutuspalveluita.” kertoo Härmän Kuntoutuksen toimitusjohtaja Jan-Erik Hagfors.

Ikaalinen Spa & Resortin toimitusjohtaja Eero Aho odottaa jo toiminnan aloitusta.
Olen iloinen ja tyytyväinen että olemme löytäneet hyvän yhteistyömallin kuntoutukseen erikoistuneen kumppanin Härmän Kuntoutuksen kanssa. On ilo päästä jatkamaan pitkiä perinteitä ja palvelemaan jälleen myös kuntoutuksen asiakkaita. Uskon että tilamme ovat oikein soveltuvat tähän tarkoitukseen ja tarjoavat kuntoutuksen lisäksi muita mahdollisuuksia mielen ja kehon virkistämiseen” Aho kertoo.

Härmän Kuntoutus tuottaa kuntoutukseen ja terveydenhoitoon liittyvät palvelut, Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa tilojen lisäksi majoitukseen ja muuhun oheistoimintaan liittyvät palvelut kuten ravintolapalvelut. Kuntoutukseen erikoistuneen kumppanin lisääminen Ikaalinen Span palvelutarjontaan vahvistaa molempien toimijoiden asemaa alalla.

Lisätiedot:

Härmän Kuntoutus Oy
Jan-Erik Hagfors, toimitusjohtaja
jan-erik.hagfors@harmankuntoutus.fi
050 564 6457

Ikaalinen Spa Oy
Eero Aho, toimitusjohtaja
eero.aho@ikaalinenspa.fi
040 823 6888

Kaikki uutiset

Jaa uutinen: