13-07-2024 11:59:45
1720861185

-1720861185

Varaa majoitus

Husqvarna_23 (4).jpg
Muistetaan ikuisesti: Husqvarnan konferenssi

Husqvarnan konferenssissa kaikki puolsivat, paitsi saha

Varausprosessi sujui helposti alusta loppuun. Myynnin tavoittaminen oli vaivatonta, ja tarjouksen saimme nopeasti. Varausta tehdessämme emme olleet vielä suunnitelleet tapahtuman kokonaiskuvaa, mutta asiat alkoivat selkiytyä, kun vierailimme Resortilla ennen lopullista päätöstä sijainnista. Vierailun yhteydessä paikka osoittautui täydelliseksi valinnaksi. Ainoa haaste oli osallistujamäärän epävarmuus ennen ilmoittautumisen päättymistä, mutta onneksi huoneiden varaaminen järjestyi sujuvasti etukäteen. 

Ajankohta
Lokakuu 2023
Henkilömäärä
Noin 160
Palvelut
Kokoustilat, arena, iltatapahtuma
Ruokailu
Lounas ja iltaruokailu

Husqvarna_23 (16).jpg

Tapahtumapäivä itsessään sujui erinomaisesti

Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin Resortin henkilökunta huomioi tarpeemme ja toiveemme. Suurimpana palveluna oli Arenan vuokraus, joka oli juuri sopiva 160 hengen konferenssillemme. Pöydät saatiin järjestettyä kaikille osallistujille, tavaroiden kuljetus sujui helposti, ja tekniikkaa voitiin käyttää ongelmitta. Aikataulu sujui hyvin, vaikka Arenalla oli juuri ollut toinen tapahtuma. 

Husqvarna_23 (11).jpg

"ruokatarjoilua kehuttiin useaan otteeseen"

Illalla ruokailimme ravintola Kyröksessä, joka toimi erinomaisesti illanviettopaikkana ja bändimme mahtui lavalle mainiosti. Ruoka oli erinomaista, ja henkilökunta oli joustava ja valmis kuulemaan toiveitamme. Näin ison ryhmän hetkittäisestä jonotuksesta huolimatta ruokatarjoilua kehuttiin useaan otteeseen, ja se todella ansaitsi kiitokset. 

Henkilökunta Resortissa oli erittäin avuliasta ja ammattitaitoista. He kuuntelivat toiveitamme ja pyyntöjämme, ja heitä oli ilo kohdata

Husqvarna_23 (5).jpg

Kokonaisuutena annan Resortille arvosanaksi 4/5

Resort sopi tapahtumaamme täydellisesti, sillä suurin osa osallistujista saapui paikalle muutaman tunnin ajomatkan päästä. Majoitushuoneet oli järjestetty toiveidemme mukaisesti, ja kaikki tarvittava löytyi samasta paikasta. 

Kokonaisuutena annan Resortille arvosanaksi 4/5. Kiitos Resortin henkilökunnalle hienosta palvelusta ja loistavasta tilaisuudesta! 

Hanna Rämö

Marketing Specialist, Oy Husqvarna Ab