21-06-2024 06:40:21
1718941221

-1718941221

Varaa majoitus

IMG_1360.jpg
Muistetaan ikuisesti: DG-päivät lokakuussa 2022

Data Group juhli 30-vuotista taivaltaan

DG-päivät järjestetään kaksi kertaa vuodessa eri puolella Suomea. Tilaisuus kerää yhteen noin 200 henkeä IT-alan johtavista yrityksistä Suomesta ja ulkomailta. Lokakuussa 2022 DG-päivät järjestettiin Ikaalinen Spa & Resortilla.

”Kaiken kaikkiaan päivät sujuivat hyvin ja voisimme suositella tätä hotellia ja sen palveluita muillekin. Ainoa harmittava seikka oli se, että aikataulumme oli niin tiukka, että kaikki eivät ehtineet käydä kylpylässä.”  summaa Paula Suokas Data Groupilta.

Ajankohta
Lokakuu 2022
Henkilömäärä
200
Palvelut
Majoittuminen, ruokailut, messutilaisuus, iltatilaisuus
Ruokailu
Aamiaiset, lounaat, iltaruokailu

IMG_0942.jpg

Tarkasti asiakkaan konseptin mukaan

”Varauksen tekeminen myyntipalvelun kanssa sujui todella jouhevasti.”-kertoo Paula Suokas Data Groupilta. Erityiskiitoksia sai Anne Kivimäki.  ”Anne oli erittäin miellyttävä, palvelualtis ja asiantunteva, mikä helpotti prosessia huomattavasti. Yhteydenpito tapahtui alkuvarauksen jälkeen pääasiassa viesteillä, mutta tarvittaessa kommunikaatio sujui myös puhelimitse. ” -Paula jatkaa. Tapahtumaa suunnitellessa tärkeänä tekijänä oli DG-päivien tietty konsepti ja tapahtumakokonaisuus suunniteltiin tätä tarkasti noudattaen. 

DG-päivät alkoivat torstaina Data Groupin sisäisellä osuudella ja iltaa vietettiin yhdessä kumppaneiden kanssa Nousevan Voiman -talossa. 

IMG_0612-Edit.jpg

Messut ovat koko henkilökunnan yhteistyötä

Perjantaina järjestettiin varsinainen päätapahtuma eli messutilaisuus, joka pidettiin Arenalla, Resortin päärakennuksessa. Tilaisuudessa DG:läiset ja kumppanit keskustelivat tuotteista palveluista, ja kokoustiloissa pidettiin luentoja.

”Tapahtuma oli täynnä ohjelmaa ja hotellin henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä kaikissa tilanteissa. Tekniikasta vastaava henkilö oli helposti tavoitettavissa ja auttoi muissakin asioissa. Hotellin ensimmäinen kerros oli uusinut ilmeensä ja oli todella siisti ja tyylikäs. Kokoustilat olivat kompaktisti lähellä toisiaan ja parkkipaikkoja oli runsaasti.” summaa Suokas. 

Tapahtumista saatujen kiitoksien ohella tärkeää on myös kehitysehdotukset, joiden perusteella tilaisuuksien järjestämistä voidaan kehittää ja tarjota entistä parempia kokemuksia. 

IMG_1478.jpg

Arvosana 4/5

Iltatilaisuudessa juhlistettiin Data Groupin 30-vuotista taivalta. Illan aikana nautittiin maittavasta ruuasta, ja taidokkaista esityksistä. Asiakkaan puolelta oli hankittu paikalle tanssiduo valoefekteillä, drag-artisti, DJ, sekä kasinopelipöytiä.

Myös ruokailu sai kiitosta. ”Ruoka oli todella maukasta ja monipuolista sekä lounailla että perjantai-illalla. Huomasimme myös, että ruoka oli kokenut suuren parannuksen verrattuna edelliseen vierailuun. -kerrotaan Data Groupilta.

Tapahtuman jälkeen tehtiin kysely päivien onnistumisesta ja palaute oli positiivista sekä DG:läisiltä, että kumppaneilta. 
 

Arvosana 4/5


Paula Suokas

Data Group