23-04-2024 10:26:47
1713857207

-1713857207

Varaa majoitus

Resort - dronekuva kesä.jpg
Muistetaan ikuisesti: Neuroliiton avokuntoutuksen kurssi

Neuroliiton kurssilla pienet asiat saivat suuren merkityksen

Neuroliiton avokuntoutuksen kurssia lähdettiin suunnittelemaan kilpailutuksen kautta. 
Ikaalinen Spa & Resort valikoitui tilaisuuden järjestäjäksi kokonaisuuden ja hinnan puolesta.

”Varaus sujui joustavasti ja nopeasti päätöksen tultua. ” kertoo Sanna Rantanen Neuroliitosta.

Ajankohta
Kesä 2022, 4 yön kurssi
Henkilömäärä
14
Palvelut
Majoitus, ruokailua, kokoustila, aktiviteetteja ja päiväretkiä
Ruokailu
Täysihoito, eväät retkelle

IMG_1150.jpeg

Aktiviteeteissa oli tärkeää liikuntarajoitteiden huomioiminen.

Kurssitoiminnan viikko-ohjelman pohja oli jo valmiiksi suunniteltu, joten Resortillemme jäi tehtäväksi lisätä siihen sopivat aktiviteettipalvelut. Vapaa-ajan päällikkömme Jonin kanssa valittiin tarkasti sopivat toimintamuodot. Tilaisuuden aktiviteeteissa oli tärkeää esimerkiksi liikuntarajoitteiden huomioiminen.

Tässä tilaisuudessa yhtenä aktiviteettina oli esimerkiksi melontaopastus, joka järjestyi vaivattomasti Resortin kautta ulkopuolisen yrittäjän toteuttamana. 

IMG_2247.JPEG

Resortilla luonto on lähellä

Ikaalinen Spa & Resort valikoitui tilaisuuteen kokonaisuuden ansiosta. Resortilla luonto on lähellä, vaihtoehtoina on paljon eri tasoisia aktiviteetteja, tilat ovat toimivat, ja vaikka Vesitropiikki ei toimisi aina päivän tähtenä, se on mukava extralisä, jota lähes kaikki hyödyntävät.​​​​​​

Neuroliitto myös järjesti omaa aktiviteettiaan, päiväretkiä Resortin ympäristöön, jonne toimitettiin kahvit termareissa, sekä pullat retkieväiksi.

IMG_3683.jpeg

Huoneiden taso sai majoittujilta kiitosta

Esteettömyys oli myös tärkeää majoituksia silmällä pitäen. Taso esteettömyydelle oli Neuroliiton Avokuntoutuksen tilaisuudelle riittävä, ja esimerkiksi hissillä pääsi liikkumaan palveluihin. 4 päivän ajaksi varattiin myös luokkatila kurssia varten, ja se oli koko tilaisuuden ajan käytössä, jolloin ei ollut tarvetta siirrellä tavaroita paikasta toiseen.

Huoneiden taso sai majoittujilta kiitosta. ”Huoneet olivat tilavia, siistejä, ja niiden taso oli hyvä.” kertoo Sanna asiakaskunnan puolesta.

 

IMG_7802.jpeg

Arvosana 5/5

”Monta kurssipaikkaa käyneenä, Ikaalinen Spa & Resort oli positiivinen kokemus. Palvelu oli viety nextille levelille, kaikki jaksoivat palvella hymyssä suin ja hyvällä tilannetajulla. Pienet asiat ja kohtaamiset saivat suuren merkityksen.” summaa Rantanen. 

Kokonaisuutena erityisesti pienet lisäjutut; rantasaunasta järveen uimaan, aktiviteettipalvelut kohtuuhintaisina ja vaikkapa keittiön kokki tervehtimässä lounaalla jäivät erityisesti mieleen. 

Arvosana 5/5

Sanna rantanen

NEUROLIITTO
Kuntoutussuunnittelija