18-05-2024 22:11:26
1716059486

-1716059486

Varaa majoitus

2022_Ikaalinen_Spa_Checkin_167-Hires.jpg
Päärakennuksen hotellihuoneet

Kylpylähotelli - majoitu siellä missä tapahtuu

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hissimatkan päässä loman tapahtumapaikoilta Vesitropiikista, ravintoloista ja tanssilattioista. 

Uudistetulta Plazaltamme löydät monien ravintoloiden lisäksi vastaanoton, Day Spa-hoitolan, viihtyisän Loungen sekä 24/7 avoinna olevan R-kioskin.

Varaa majoitus

_JPL3232.jpg

Suite

Upeasta sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia myös oman saunan löylyistä. Päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on muhkea jenkkisänky, sekä olohuoneessa lisävuoteeksi avattava vuodesohva. Huoneessa on minibaarivalikoima, parveke järven puolelle, kylpyhuone ja sauna, kylpytakit, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, Nespresso-kone, työpöytä ja tuoli. Sviitti on savuton. 

Varaa majoitus

_JPL0240.jpg

Superior lake -huoneet

Superior lake -huoneemme sijaitsevat päärakennuksessamme ja niissä on ikkunat sekä oma parveke Kyrösjärvelle. 1. kerroksen huoneissa on kaksi erillistä vuodetta (twin) sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. 2. kerroksen huoneissa on yksi tuplaleveä vuode (double) sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia.

Kaikissa huoneissa on minibaarivalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytakit, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Varaa majoitus

 

_JPL0219.jpg

Superior-huoneet

Superior-huoneemme sijaitsevat päärakennuksessamme. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke pihan puolelle, minibaarivalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytakit, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.
Superior-huoneista löytyy huoneita myös lemmikkien kanssa majoittuville.

Varaa majoitus

_JPL0216.jpg

Superior (esteetön)

INVA varustellut esteettömät Superior-huoneemme sijaitsevat päärakennuksessamme. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke pihan puolelle, minibaarivalikoima, kylpyhuone suihkulla, kylpytakit, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Varaa majoitus