Varaa majoitus

IMG_2251.jpeg
Päärakennuksen hotellihuoneet

Siellä missä tapahtuu

Päärakennuksessa sijaitsevat hotellihuoneet ovat hissimatkan päässä loman tapahtumapaikoilta Vesitropiikista, ravintoloista ja tanssilattioista. 

Varaa majoitus

waves.jpg

Suite

Upeasta sviitistämme avautuu järvinäköala ja voit nauttia oman saunan löylyistä. Päärakennuksessa sijaitsevassa upeassa sviitissämme on olohuone ja erillinen makuuhuone, jossa on muhkea jenkkisänky, sekä olohuoneessa lisävuoteeksi avattava vuodesohva. Huoneessa on minibaari, parveke järven puolelle, kylpyhuone ja sauna, kylpytakit, kylpytossut, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli. Huoneeseen kuuluu lisäksi vedenkeittimellä itsepalveluna keitettävä kahvi, tee, sekä kaakao. Sviitti on savuton. 

Varaa majoitus

Huone_järvinäkymällä-4.jpg

Superior-huoneet

Superior-huoneemme sijaitsevat päärakennuksessamme ja niissä on kaikissa oma parveke järven puolelle. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa yhteen, sekä kaksi avattavaa vuodenojatuolia. Kaikissa huoneissa on minibaari, kylpyhuone suihkulla, kylpytakit, kylpytossut, TV 50”, WiFi, vedenkeitin, työpöytä ja tuoli. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Varaa majoitus

IMG_3683.jpeg

Standard-huoneet

Standard-huoneemme sijaitsevat päärakennuksessamme. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saat tarvittaessa yhteen. Lisäksi huoneessa on kaksi lisävuoteiksi avattavaa nojatuolia. Kaikissa huoneissa on parveke pihan puolelle, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki, kylpytossut, TV 50”, WiFi, työpöytä ja -tuoli. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. 

Osa huoneista sopii myös lemmikin kanssa matkustaville. Mikäli tarvitset lemmikkihuoneen, olethan yhteydessä myyntipalveluumme.

Varaa majoitus