21-06-2024 06:31:21
1718940681

-1718940681

Varaa majoitus

Tapahtuma päättynyt!
tuhlaajapojat_ikaalinen_1080x1080.jpg
Ikaalinen Spa Arena | Ovet: 20:00 | Esitys alkaa: 21:00

Tuhlaajapojat Tour: Costee, Tippa, Arttu Lindeman, Rock Band from Hell

Tuhlaajapojat tulee! Samantyylisiä genrejä yhdistävä koko illan tapahtumakonsepti, missä nähdään energisia keikkoja, koko illan bileet, ja hullua meininkiä. Ikaalisissa tapahtumaa tähdittää Costee, TIPPA, Arttu Lindeman ja rock band from hell. Tervetuloa polttamaan kynttilöitä molemmista päistä ja tuhlaamaan kaikki! Kiertue starttaa lauantaina 30.9.2023. Ikaalinen Spa Areenalla. Tapahtumassa sekä ikärajaton, että K18-alue.

Ovet  20:00
Arttu Lindeman 21:00
Rock band from hell 22:15
TIPPA 23:30
Costee  00:45

Liput ennakkoon 29,90 €
Liput ovelta 35 €

Costee

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Tämä lahjakas laulaja-lauluntekijä tekee moderneja ja tarttuvia kappaleita, joiden inspiraationa on hänen oma elämänsä. 

Toukokuussa 2019 platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Debyyttialbumi pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteenä 71 viikkoa ja toi artistille Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -ehdokkuuden. costee julkaisi kultaa striimanneen ja myöskin Emma-ehdokkuudella huomioidun toisen albuminsa Kaikki loppuu aina elokuussa 2020. Uusi levy meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2 ja siltä löytyy mm. singlet Satuta mua kunnolla, Kunnes kuollaan ja Taas sun kaa. costeen kolmas albumi Kaikki vampyyrit ei juo verta julkaistiin syyskuussa 2022 ja se toi hänelle kaksi Emma-ehdokkuutta. costeen musiikki- ja lyriikkavideoita on katsottu Youtubessa huikeat yli 5 miljoonaa kertaa.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea!

TIPPA

Rock-vivahteisella kitarasoundillaan yhdeksi vuoden 2018 kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut TIPPA ihastutti henkilökohtaisemmalla materiaalillaan nyt jo tuplaplatinaa striimanneella Satutat mua -hitillään. Kappale nousi Suomen Spotifyn top50 -listan ykköseksi ja usean radion soittolistalle ja se huomioitiin vuoden 2019 Emma Gaalassa Vuoden biisi -ehdokkuudella. Muun muassa Alice in Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan musiikilliseksi vaikuttajikseen mainitseva TIPPA työstää tällä hetkellä uutta musiikkia.

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu turkulainen trap-artisti on kohahduttanut Suomea esimerkiksi hiteillään Mehu sekä Ei tippa tapa. Rääväsuisista lyriikoista sekä tyylikkäistä trap-biiteistä tunnettu artisti esitteli ensimmäisen kerran itsestään hillitymmän puolen julkaistuaan singlet Sä / Zoneis ja Trappist-EP:n r’n’b-artisti Bizin kanssa kesällä 2017.

rock band from hell 

rock band from hellin musiikki on pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa voi kuulla aineksia monelta suunnalta aina punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka vanhat klassiset rockbändit on otettu haltuun, lopputuloksessa kuuluvat myös tuoreemmat vaikutteet. Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa Music for Late Night Activities 1. Syyskuuta.

Bändin tulevalta debyyttialbumilta on aiemmin saatu kuusi singleä, joista viimeisin, Never Wanna See You Again julkaistiin kesäkuussa. Sitä ennen julkaistiin Cloud9 toukokuun lopulla. Kappaleen musiikkivideon pääsee katsomaan täältä. Lisäksi albumilta on jo lohkaistu energinen SEX IS ON FIRE, tarttuva rock-kappale Love Me Till I Die, 90-lukuun nojaava punk-anthem Lucky Loser sekä anteeksipyytelemätön Kylie Dreams, joka ottaa kantaa sosiaalisen median luomaan epärealistiseen maailmaan. Debyyttisingle Why Don’t You Die lähentelee puolen miljoonan striimin rajaa, ja yhtyeen kappaleet ovat saaneet Suomessa ja Englannissa myös radiosoittoa.

rock band from hell on uusi energinen rockryhmä Oulusta. Vaikka yhtye on vasta aloittamassa keikkauraansa, silläkin saralla pohjatyö on jo tehty. Laulaja-kitaristi Jani Tillman ja rumpali Mikko Nykänen ehtivät soittaa teini-ikäisinä perustamassaan Faceliftissä melkein kokonaisen vuosikymmenen. Tillmanin ja Nykäsen lisäksi bändin kokoonpanon täydentää kitaristi Jere Siivikko.

Lyriikat taas ovat persoonallisen vinksahtaneita. Vaikka melodiat ovat usein iloisia, sanoitusten sävy on tummanpuhuva ja tyly. Bändin nimestä ja sanoituksista saattaa paistaa tietty pilke silmäkulmassa, mutta mistään huumoritouhusta ei ole kyse. Tavoitteet ovat korkealla. Tähtäimessä on kansainvälinen ura.

Arttu Lindeman 

Pop-räppärinä tutuksi tullut Arttu Lindeman on vaihtanut tyyliään emo rockin ja nu-metallin sekoitukseen. Rockdebyytti Anomalia -EP julkaistiin syyskuussa 2022.

Vuosina 2016-2020 Lindeman keikkaili DJ:n säestämänä, mutta hiljaiselon jälkeen hän palasi lavoille taustallaan nelihenkinen rockbändi. 2022 vuoden lopulla artisti toimi Blind Channelin lämppärinä heidän Suomen kiertueellaan. EP:n jälkeen on debyytti albumilta julkaistu Levelii & Haudalle kappaleet. Albumin on tarkoitus tulla syksyllä 2023.

29,90 €
Ovelta 35 €

Osta liput
Kaikki tapahtumat & keikat

Jaa tapahtuma: