18-05-2024 23:55:45
1716065745

-1716065745

Varaa majoitus

_JPL5329 (1).jpg
Talviloma

Talviloma tropiikissa! 

Hiihtourheilun laajamittaiselle harrastamiselle alunperin varattu hiihtoloma on nykyään nimensäkin puolesta talviloma. Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa erinomaiset puitteet niin hiihtämiseen ja lumikenkäilyyn kuin trooppisempaankin talviloman viettoon. Tai yhdistä molemmat: aamupäivällä ladulle tai pulkkamäkeen ja iltapäivällä altaille!

Varaa lomasi tästä!

IMG_4745.JPEG

Talviloma on hyvä syy tropikoida...

Vesitropiikkimme kätkee sisäänsä yhteensä 500 kuutiota vettä, 58 metriä pitkän vesiliukumäen, kaksi poreallasta, kaksi lastenallasta sekä ulko-altaan. Tältä lomalta et selviä kuivin nahoin takaisin arkeen! 

Tropiikin lämpö tuotetaan kotimaisella hakkeella eikä vedenlämmössä pihistellä astettakaan tänäkään talvena: suuri allas on +32 °C, lastenaltaat ja porealtaat +35 °C. Meillä ei tarvitse palella altaissa tai niiden laidalla!

Tutustu vesitropiikkiimme

IMG_1934.jpeg

A LA CARTE TUOMARLA

Paikallisen kylän mukaan nimetty Tuomarla tarjoaa Ikaalisten parasta ruokaa! Tarjoilemme moneen makuun sopivia menuvaihtoehtoja paikallisten tuottajien kausituotteilla höystettynä.

MENU PDF

VARAA PÖYTÄ

LUMIKENKÄ.jpg

Paljon ohjelmaa talvilomalle

Talvisten aktiviteettien lisäksi tiedossa on talviloma-ohjelmaa! 

Talviloman ohjelma on maksuton majoittuville hotellivieraillemme (pl. koiravaljakkoajelu & joogat)

Katso alta ohjelma, josta löytyy mm. jousiammuntaa, jääkolkkaa, vesijumppia, supersuositut Vesidiscot, SuperSamin ja Riesapellen vierailu sekä paljon muuta!

Talviloman ohjelma

_JPL5383 (1).jpg

Oletko jo kokeillut talvipyöräilyä?

Tiesitkö, että sähköfatbike soveltuu pyöräilyyn myös lumella ja lumisella jäällä?

Ikaalinen Spa & Resortin alueella kulkee suuri määrä erilaisia fatbikelle sopivia polkuja myös talvisin tai kun laitat jalkaasi lumikengät, niin luot itse omat polkusi! Tule kokeilemaan!

Tutustu aktiviteetteihimme

Parempaatropiikkia (6).JPEG

Parempaan tropiikkiin?

Ikaalinen Spa & Resortin parempi tropiikki on myös merkittävästi eksoottisia huonompia tropiikkeja edullisempi! 

Tropiikkimme palvelee iloisia lomalaisia vuoden ympäri! 

Äkkilähdöt

kylpemäisilläsi IG 1080 1080.jpg

Koululaisten vuoden kohokohta!

Kylpyläloma on etenkin lapsiperheiden ja koululaisten vuoden kokokohta. Mitä jos palkitsisit pesueesi hyvin sujuneesta alkuvuodesta parin yön kylpylöinnillä?

Perheiden suosikkeja ovat esimerkiksi Lofts-huoneemme ja -studiomme, joista löytyy hotellihuonetta enemmän tilaa perheen käyttöön

Tutustu Lofteihin