Varaa majoitus

Tapahtuma päättynyt!
25.3. Sanni, Chisu, Figaro.png
Ikaalinen Spa Arena | Ovet: 20:00 | Esitys alkaa: 21:00

Menoehtoo: SANNI, Chisu, Figaro

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

Nyt myös ikärajattoman alueen liput myynnissä! 

FIGARO:

Etenee Recordsin nouseva laulaja-lauluntekijä Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

CHISU:

Lauluntekijä, tuottaja ja valovoimainen esiintyjä Chisu on yksi Suomen arvostetuimmista popartisteista. Kevään kiertueella kuullaan tunnetuimpia hittejä, ylistetyn Momentum 123 -albumikokonaisuuden kappaleita ja tuoreelle Vain Elämää -kaudelle syntyneitä versioita. 12 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja -Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta. Syksyllä 2021 Chisu nähtiin Vain Elämää All Stars -kaudella, jonka yhteydessä hän kertoi myös päätöksestä jäädyttää soolouransa.

SANNI: 

SANNI on yksi 2010-luvun suosituimpia popartisteja Suomessa ja vuoden 2019 kuunnelluin kotimainen naisartisti Spotifyssa. SANNIn omaperäiset lyriikat, isot popmelodiat ja rohkeus tekemisessä ovat nostaneet hänet kerta toisensa jälkeen suoratoistopalveluiden sekä radiolistojen kärkisijoille. Kaikki artistin neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa ja SANNI on palkittu kahdesti Vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa ja 2080-luvulla on voittanut Vuoden biisi -Emman.  

Että mitähän vittua rikkoi vuonna 2016 päivittäisen striimausennätyksen Spotifyssa lähes 300 000 striimillä ja 2080-luvulla palkittiin Musiikkikustantajat ry:n Vuoden 2015 biisinä. Lisäksi rakastettu 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale ja se on tehnyt listahistoriaa ylittäessään 200 listaviikon Suomen virallisella radiolistalla. SANNI tunnetaan energisenä esiintyjänä, joka on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikalla. SANNIn viidennen albumin ensimmäinen single Pettäjä julkaistiin toukokuussa.

Ovet auki klo 20:00 alkaen, Showtimet klo 21.00 Figaro, klo 22.15 Chisu, klo 24.00 SANNI. Ennakkoliput 39 €, ovelta 42 € ja VIP-liput 99 €.

alk. 39€
Ovelta 42€ / VIP-lippu 99€

Osta liput
Kaikki tapahtumat & keikat

Jaa tapahtuma: