Varaa majoitus

materialgirlleikattu.jpg
Ikaalinen Spa Arena | Ovet: 19:00 | Esitys alkaa: 20:00

Madonna Material Girl- musikaali

Huippusuosittu Madonna-musikaali Ikaalinen Spa & Resortilla

Ovet klo 19, showtime klo 20
Tapahtumapaikkana toimii Ikaalinen Spa Arena.
Tapahtumassa käytössä numeroimattoman istumapaikat.

MADONNA: Material Girl The Music of Madonna -musikaali nähdään Ikaalinen Spa Arenalla marraskuussa 2022!

Brittiläistä alkuperää oleva, taidokkaasti rakennettu Material Girl The Music of Madonna-musikaali perustuu pop-ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja kiehtovaan elämäntarinaan. Madonnan upeat biisit, taitavat tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään. Material Girl The Music of Madonna sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit, kuten Like A Virgin, Papa Don't Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer, Express Yourself ja Material Girl jne. Esityksen pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson.

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama Material Girl The Music of Madonna -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa. Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt tämä menestysmusikaali palaa Suomeen ja laskeutuu Ikaalisiin marraskuussa!

- Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet - ja laulut puhuvat puolestaan, sanoo Slamdunk Entertainmentin -johtaja Duncan Heather.

Tilaisuuden kesto noin 2h 30 sisältäen väliajan.

Kiertueen järjestää: RH Entertainment Oy

alk. 44,90€

Osta liput
Kaikki tapahtumat & keikat

Jaa tapahtuma: