18-05-2024 22:00:53
1716058853

-1716058853

Varaa majoitus

2022_Ikaalinen_Spa_Ravintola_29-Hires.jpg
Pariskunnille

Kullan kanssa - Miniloma pariskunnalle

Hemmottele puolisoasi ja karista työkiireet tai arjen harmit! Nauttikaa kylpyläpäivästä ja helli itseäsi ja kumppaniasi hoidoilla ja hieronnoilla: varaa teille hyvinvointiviikonloppu! Hyvinvointiloma on myös loistava lahjaidea!

Kylpyläloma kahdelle Ikaalinen Spassa

 
Ikaalinen Spa tarjoaa idylliset puitteet rentouttavalle lomalle kullan kanssa - teidän tyyliinne. Nauttikaa ylellisestä luksussviitistä, rentouttavista spa-hoidoista ja kylpylän rauhoittavasta tunnelmasta. Täydellinen miniloma odottaa teitä, kun haluatte hemmotella toisianne ja unohtaa arjen kiireet.
 
Jos teidän tyyliinne sopii aktiivisempi loma, sekin onnistuu Ikaalisissa. Vuokratkaa fatbiket, testatkaa kuntosalin laitteet tai nauttikaa vesillä sup-lautojen kanssa. Tämä on täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat yhdistää rentoutumisen ja seikkailun yhteisen loman aikana.

IKaalilaisia tapoja osoittaa rakkautta

Romanttinen kylpyläLOMA kahdelle 1 VRK

Kokoa samaan pakettiin majoitus teille kahdelle, kuohuviini, suklaa ja pieniä herkkuja huoneeseen toimitettuna, sekä SPA-kokovartalohieronnat molemmille. Illan kruunaa illallinen A la carte Tuomarlassa.

Romanttinen loma 1 vrk alkaen 239,50 €/hlö/vrk.

Elämyksen voit myös viimeistellä varaamalla majoitukseksi upean Lakeside Suitemme. Romanttinen loma 1 vrk Lakeside Suitessa alkaen 295,50 €/hlö/vrk.

Hyvän olon loma 2 vrk

Täyden palvelun loma jokaiselle, joka kaipaa piristysruisketta arkeen liikkumisen parissa upeassa Ikaalisen Spa & Resort ympäristössä. 

Täyden palvelun paketti sisältää 2 vrk ajalle majoituksen Loft-huoneessa, lounaan (ma-pe), spa kokovartalohieronnan, keilauspaketin, sekä fatbike-vuokrat 2 tunniksi. 

Täyden palvelun paketti alkaen 236€/hlö.

Varaa kylpylälomasi